Cadouri pentru el – Ce cadou poti face unui barbat de Craciun?

Se apropie cu pași repezi Crăciunul! Ești pregătită? Sti ce cadouri să îi cumperi bărbatului drag din viața ta? Uneori este destul de dificil să faci alegeri bune în ceea ce privesc cadourile de Crăciun. De fiecare dată când faci un cadou iubitului, trebuie să te gândești că are o personalitate diferită față de a ta, cu toate că sunteți împreună. Vă prezentăm câteva idei de cadouri pentru bărbați, pe diferite categorii care pot să satisfacă dorințele fiecărei persoane în parte.

Cadouri pentru bărbatul modern

Acea categorie de bărbat căruia îi place să fie în pas cu moda, să surprindă lumea prin stilul și vestimentia lui modernă. Este genul de bărbat care ține foarte mult la propria imagine, indiferent în ce cirumstanta se află. Shopping-ul nu îl supără deloc, ba din contră, îi provoacă satisfacție faptul că achiziționează noi elemente vestimentare.

Calvin Klein OneBărbații iubesc parfumurile și poți să fi sigură că iubitul tău o să fie extrem de mulțumit de un astfel de cadou. Parfumul Calvin Klein-One este unul dintre cele mai dorite parfumuri atât de bărbați cât și de femei, fiind un parfum unisex.

Având o combinație de mirosuri citrice, dulci ( subtil) și în același timp fresh din amestecuri deosebite de plante verzi. Acest parfum fiind ideal pentru a simți miresmele verii indiferent de anotimp. Parfumul a fost lansat în anul 1994, creatorii acestuia fiind Alberto Morillas și Harry Fremont. Indiferent de anotimp, ochelarii de soare sunt un accesoriu vestimentar util și plăcut mai ales dacă sunt și un model în vogă. O

chelarii de soare modelul Wayfarer sunt în trend, în momentul de față. Modelul Wayfarer a fost fabricat de Ray-Ban în anul 1956 fiind considerat un design revoluționar până prin anii `70 când au ieșit din lumina reflectoarelor. Ochelarii au început să recâștige teren abia pe la mijlocul anilor 2000, iar în momentul de față se bucură de o popularitate impresionantă.

Ceasurile de mana sunt printre cele mai oferite cadouri, indiferent de ocazie. Ceasul Casio Clasic are o funcționalitatea impecabilă, fiind un ceas renumit, de calitate, cu finisaje delicate, potrivindu-se foarte bine unui stil cu tendințe smart-casual.

Cadouri pentru bărbatul sportiv

Bărbatul care ține foarte mult la sănătatea și la imaginea sa corporală. Bărbatul care face sport indiferent de locul în care se află, de vârsta pe care o are sau de vremea de afară. Sportul face parte din stilul lui de viață.

gopro_hero3+_mainOrice practicant de sporturi mai extreme își dorește să imortalizeze momentele în care practică sportul preferat. Cel mai renumit și dorit gadget care face acest lucru posibil îl reprezintă camera video sport GoPro Hero3+. Aceasta este un cadou excelent pentru iubitorii de sporturi și de natură.

Setul de gantere Rovera este cadoul perfect pentru bărbatul care în permanență dorește să aibă un corp frumos. Acest set de gantere poate fi simplu de utilizat (având discuri atașabile), indiferent de disponibilitatea spațiului.

Bara de tracțiuni multifuncțională este recomandată bărbaților care vor să facă antrenament atât pentru mușchii superiori cât și pentru cei inferiori. Avantajul ei este că poate fi atașată la orice tip de ușă și poate fi utilizată în oricare din încăperile casei.

Cadouri pentru bărbatul audiofil

Iubitorul de muzică, bărbatul care nu înțelege viața fără muzică. Acel stil de bărbat care prețuiește sunetul de înaltă calitate. Muzica reprezentând un loc special în inima lui.

Boxa portabilă Logitech UE Roll este în momentul de față unul din cele mai dorite gadget-uri audio de către iubitorii de muzică și de mișcare. Sunetul de înaltă calitate de care este capabilă această boxă, te poate însoți în plimbări cu bicicleta, pe munte, la mare chiar și în apă, ea fiind total impermeabilă.

Boxele Logitech 2.1 oferă o calitate a sunetului clară și impecabilă pentru acest preț. Fiind un cadou perfect pentru iubitorul de muzică căruia îi place să asculte sunetele la un volum destul de ridicat, bucurându-se de vibrațiile muzicii în întreaga locuință.

Căștile audio cu bandă Sony sunt potrivite pentru cei cărora le place să asculte bass-ul din muzică, la o intensitate maximă, dispun de o putere și o sensibilitate fină a sunetului, având un sistem de izolare a zgomotului din împrejur. Sunt pliabile și foarte ușor de transportat.

Cadouri pentru bărbatul gamer

Este adult de ani buni dar încă își petrece o mare parte din timpul liber lipit de o consolă sau un calculator. De fiecare dată când se lansează un joc nou, el fiind printre primii care află și îl cumpără, având acasă o colecție de jocuri de care este foarte mândru.

Sony Playstation 4 reprezintă consola ideală pentru cei care își doresc o experiență de joc dinamică, alături de prieteni și familie, această fiind nelipsită din casă unui gamer iar dacă lipsește este extrem de dorită. Interfața grafică a consolei este destul de simplistă, dispune de acțiuni clare și majoritatea explicate.

De asemenea, consola Playstation dispune de o grafică de ultima generație. Este un cadou ideal pentru întreaga familie. Daca iti perminti, poti chiar sa ii faci cadou un laptop.

Jocul Grand Theft Auto V cunoscut și sub denumirea de GTA, este un joc pentru cei care deja sunt în posesia unui Playstation 4. A fost unul dintre cele mai așteptate jocuri datorită graficii extraordinare de care dispune și a poveștii impresionante, ale celor trei personaje principale care caracterizează la rândul lor trei nivele sociale diferite. Jucătorul are posibilitatea de a juca cu fiecare personaj în parte, având misiuni diferite.

Cadouri pentru bărbatul boem

Poate fi numit și artistul. Este bărbatul care apreciază și iubește arta. Bărbatul visător, care are o imaginație bogată și un vocabular elevat. Acel gen de bărbat pe care îl adoră femeile și care este întâlnit deseori în comediile romantice.

Ebook Reader-ul Kindle este proiectat pentru iubitorii de lectură. Kindle are dimensiuni mai mici decât o carte, fiind simplu de transportat și în memoria căruia încap o multitudine de “cărți” care sunt de diferite formate electronice. Cu toate că ecranul are touchscreen, seamănă bine cu o foaie de hârtie fiind extrem de simplu de utilizat iar luminozitatea nefiind deloc afectată de lumina din exterior, cum se întâmplă deseori la tabletă.

Nu dai greș niciodată oferindu-i unui bărbat boem o carte de bună calitate, pe gustul lui. Cărțile se aleg după interesele, plăcerile și curiozitățile oamenilor căruia le dăruim. Vă oferim ocazia să alegeți din această bibliotecă virtuală, cartea potrivită pentru persoana potrivită.

Puzzle-ul 3D cu Mașini de Colecție este jocul adultului căruia îi place să fie în continuare copil. Nu putem pune la îndoială faptul că bărbaților le plac mașinile și mașinuțele de jucărie, indiferent de vârsta pe care o au. Acesta fiind un puzzle tridimensional din lemn care necesită asamblare și conține trei mașini de colecție. Orice bărbat se bucură să primească un astfel de cadou.

Cadouri pentru bărbatul bucătar

Spre bucuria femeilor există un număr destul de impresionant de bărbați care își petrec mult timp în bucătărie pentru a prepara retete delicioase. Bucătarul pune foarte mult suflet când gătește și nu îi place să fie deranjat. Acel gen de bărbat care te așteaptă cu masa pusă când vi acasă, tu având misiunea să cumperi doar vinul.

Setul de cuțite Vitesse conține șase piese care sunt din oțel inoxidabil. Dacă bărbatului tău îi place să gătească și își petrece mult timp în bucătărie, merită să beneficieze de aceste cuțite de înaltă calitate.

O carte de bucate reprezintă un cadou reușit pentru un pasionat de gătit, mai ales când vine de la un bucătar renumit. Jamie Oliver este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de pe planetă. A început să gătească de la vârsta de 8 ani, într-un pub deținut de familie. Cartea de rețete “Gătește în 15 minute cu Jamie” a fost elaborată pentru a satisface cererea bucătarilor în căutare de rețete rapide pentru mâncare nutritivă și foarte gustoasă. Rețetele sunt metodic scrise, ingenioase, atrăgătoare și amuzante.

Cadouri pentru bărbatul office

Bărbatul pe care jobul îl obligă să poarte tot timpul o ținută formală și pune accentul pe eleganță.

Bărbatul office trebuie să fie impecabil la orice oră din zi. De aceea o să fie foarte impresionat de un cadou util care să îi facă mai ușoară munca cu imaginea lui. Un aparat de ras de ultimă generație, dorit de orice bărbat îl reprezintă modelul Braun Seria 3. Este rezistent la apă ceea ce îl face util și sub duș, și se curăță foarte ușor în propria stație de curățare cu care vine echipat. Bateria rezistentă îl ține în funcțiune până la 45 de minute și se reîncarcă în aproximativ o oră.

Cravata Bocane din mătase de Como, lucrată manual, poate fi una dintre cele mai mari mândrii ale bărbatului office. Simplitatea, eleganța acestei cravate și cusătura manuală interioară vizibilă, sunt semnele discrete ale unui artizan italian priceput. Este alegerea perfectă pentru omul care în permanență este elegant.

În care dintre aceste categorii se încadrează bărbatul din viața ta? Sperăm ca această listă să te inspire și să fie de mare folos în ceea ce privește alegerea unui cadou de bună calitate pentru bărbatul pe care îl iubești, indiferent de stilul de viață al acestuia. Sărbători fericite!

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *