Italia – Una din cele mai vizitate tari de catre romani

Italia este una din destinatiile cheie pentru cei care calatoresc din Romania. Mai nou, odata cu explozia de pe piata companiilor aeriene, la mare cautare sunt si bilete de avion Romania Italia.

Pentru toate buzunarele si cu oferte de la cele mai diverse companii, clientul (roman sau italian in cele mai multe dintre cazuri) care calatoreste intre cele doua tari, nu se poate plange ca nu are de unde alege cel mai potrivit pachet pentru calatoria sa.

Bilete de avion Romania Italia exista pachete standard, de moda veche, oferita de marile companii cu traditie in general, cum ar fi Tarom sau recent aproape falimentara Alitalia, incluzand locuri la categoria ‘coach’/’economy’ sau ‘club’/’business’ cu un numar de kilograme de bagaje permis in jur de 28 kg pentru cele doua genti ce pot fi transportate, totul la un pret decent. Mai nou insa, companiile low-cost vin pe piata cu oferte ce par a spulbera concurenta.

Bilete de avion ieftine

Cazuri de bilete de avion ridicol de ieftine se pot vedea cel mai bine in destul de noua companie Ryan Air, irlandezii ce, ar putea spune unii, au revolutionat transportul aerian in Europa.

Cu un bilet ce poate fi cumparat din timp chiar si cu sume sub 10euro, Ryan Air pare a nu avea competitori oriunde se hotareste sa intre pe piata. Multi pot sa nu creada dar explicatiile de pe site sunt complete si clarifica imediat situatia: pretul este final si include taxele de aeroport. Ceea ce nu include in schimb sunt bagajele de cala ce pot fi trecute ca optiune dar la un cost ce nu mai face atat de atractiva oferta irlandezilor.

Cei care sunt interesati de bilete de avion Romania Italia prin intermediul acestei companii pot fi surprinsi: nu exista zboruri ale companiei din Bucuresti. In fond firma recent intrata pe piata romaneasca ofera doar 2 posibilitati de transport din Romania, si ambele sunt pana in Italia (Pisa si Bologna sunt cele doua locuri in care calatorul ce vine din Romania va putea ateriza).

Din Constanta pana in Pisa sau Bologna deci, clientului ii este garantat ca nu va avea intarziere si ca va zbura intr-un avion nou nout si foarte aerisit (desi putin inghesuit) si fara un loc inscris pe bilet – deci alegerea apartine fiecaruia la fata locului. Cei ce si-au cumparat bilete de avion Romania Italia si au folosit Ryan Air pentru destinatiile lor cel mai probabil au dat de un echipaj de zbor ce nu le-a creat probleme de confort dar care nu le-au oferit nimic de baut de-alungul calatoriei.

Desigur multe persoane pot alege bilete de avion Romania Italia prin Ryan Air doar pentru a stationa in aeroportul italian pentru cateva ore inainte sa prinda un zbor catre o alta destinatie care ii intereseaza cu adevarat. D

aca timpul de asteptare este unul indelungat si persoana respectiva doreste un tur rapid al orasului in care se afla, va afla imbucuratoarea veste ca Ryan Air, prin contract cu diverse companii de transport terestru detine mijloace pentru a oferi transport cu autocarul de la aeroport in oras si invers iar pentru a nu avea probleme la imbarcarea in urmatorul avion este suficient ca persoana in cauza sa fie la aeroport cu minim 30minute inainte deci cat mai putin timp pierdut.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *