Sfaturi Toamnă – Iarnă Pentru Îngrijirea Pielii

Pielea este cel mai mare organ al sistemului uman și face legătura dintre mediul intern și cel extern, acționând ca o oglindă a stării de sănătate, în care se reflectă majoritatea afecțiunilor. Trecerea de la sezonul cald la sezonul rece aduce o serie de schimbări și pentru piele, care devine mai uscată și își pierde din tonus. Există însă remedii, secrete simple, pe care, dacă le cunoaștem și le folosim, putem influența aspectul pielii:

Hidratarea

Consumul zilnic de apă este necesar pentru menținerea celulei tinere. Dacă pielea nu este destul de hidratata, atunci va avea un aspect deshidratat, îmbătrânit. Se recomandă, ca, după toaletaj să se folosească un ser anti-îmbătrânire și să se aplice pe piele o cremă hidratantă de bună calitate.

Dieta

Pielea își schimbă aspectul și în funcție de alimentele pe care le consumăm. Pentru un aspect sănătos, introduceți în dietă fructe, legume si alte alimente care conțin nutrienți ce protejează pielea, cum ar fi: căpșuni, roșii, somon, ceai, morcovi, broccoli, avocado.

Alocând puțină atenție corpului, putem arăta foarte bine și iarna și putem menține frumusețea pielii, pe tot parcursul anotimpului rece. Hidratarea, odihna și alimentația bogată în antioxidanți previn deteriorarea prematură a dermului.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *