Machiajul Sprancenelor – Ghid Complet

A venit momentul intalniri mult asteptate cu sprancenele, bucurie si durere pentru noi doamnele! In continuare veti invata despre machiajul sprancenelor – Cum se face si de ce este important.

Care dintre voi, macar pentru a fii in pas cu moda, nu a incercat sa ia mai mult din sprancene si a observat ca sunt prea subtiri sau cu parti lipsa? Care dintre voi nu stie de unde sa inceapa pentru a le curata si le lasa sa creasca in maniera disproportionata, cu o forma nepotrivita chipului?

Cred ca tuturor ni s-a intamplat sa ne aranjam sprancenele gresit.

In continuare vom incerca sa iti dam cateva sfaturi. Chiar daca subiectul este cu siguranta lung si complex, pentru comoditate voi fi cat mai scurta posibil, dar in acelasi timp exhaustiva ca

intotdeauna.

Vezi și: Despre trusa In the Mood W7

 Sprancenele reprezinta un element fundamental al chipului, o incadrare. Acestea determina privirea, expresia chipului, armonia acestuia.

 Din acest motiv totul trebuie sa fie in ordine, curat, in forma adecvata, luand in considerare liniile chipului si distanta dintre ochi.

 Ghid pentru machiajul sprancenelor

  1. Curatarea. Inainte de a incepe sa desenam sprancenele cu un creion pentru sprancene, primul pas este, cu ajutorul unei pensete, sa indepartam firele in plus, incepand sa obtinem o liniemai bine definita si mai clara a sprancenelor.
  1. Dupa faza de curatare, daca linia nu este armonioasa si nu este potrivita pentru chip, la caracteristicile acesteia, incepem incet sa efectuam corectiunile necesare, fara sa exageramdenaturarea expresiei chipului pentru ca sprancenele desenate urat pot intari, indulci sau intrista un chip. De exemplu, in cazul unor sprancene prea curbate se poate crea o expresie trista si imbufnata. Contrar acesteia, sprancenele cu un unghi foarte pronuntat si cu o linie unghiulara poate oferi o expresie agresiva si incruntata.

 Inainte de orice, sprancenele se impart in trei puncte:

  • Punctul A (portiunea initiala) trebuie sa fie mereu ascendenta (sa fie orientata in sus)
  • Punctul B (partea a doua, finala) trebuie sa fie descendenta. Aceasta nu trebuie sa fie mai lunga decat punctul A, adica prima parte a sprancenelor.

Exista unghiul, in partea centrala, unde este punctul de unire. Acesta, bineinteles, nu trebuie sa fie mai inalt decat prima portiune, punctul A.

Află și: Despre pensulele Synthetic Precision Kit

 Iti prezentam primii pasi, generali, pentru a o linie mai buna a sprancenelor.

  1. Dupa cum indica imaginea, trasati o linie imaginara care incepe de la partea externa a varfului nasului si pana la sprancene si nu observati pielea care trece prin aceasta linie.
  2. Incepand mereu de la acea linie, desenati o alta care trece prin pupila si iris. Punctul trebuie sa cu spranceana in punctul cel mai ridicat al acesteia.
  3. La final, tot de la prima linie, incepeti o alta linie care ajunge la unghiul extern al ochiului. Aici trebuie sa se termine spranceana.

Acestea sunt indicatiile de baza de folosire pentru a obtine un chip armonios. Este evident ca pentru o fata scurta sau lunga, cu ochi deosebit de apropiati sau, din contra, indepartati, vor exista atentii

6 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *