Despre Trusa In The Mood de la W7 – Review Complet

Trusa In The Mood de la W7 este unde dupe perfect pentru Naked Basics 1 de la Urban Decay. O selecție deosebită de farduri neutre. 

Bună luni dimineața gagici! Sper ca începutul săptămânii să vă găsească într-o formă perfectă. Cine își amintește de pe blogul vechi, eu sunt fan al truselor de la W7. Cei de la W7 au pornit de la a imita trusele celor de la Urban Decay. Nu se ridică la nivelul lor din punct de vedere al calității fardurilor, dar pentru amatoare și începătoare sunt perfecte. Astăzi vreau să vă vorbesc despre un dupe al trusei Naked Basics 1, de la Urban Decay.

Review trusa In The Mood

Trusele de la w7 nu vin în cutii de carton. Au doar ”închizătoarea” sigilată cu o fâșie de scoci.

Carcasa trusei: este din metal (aka tablă), de culoare bej, cu subton gri. Pe capac avem scos în relief, logo’ul companiei, numele trusei, precum și mențiunile natural nudes și eye colour palette.

Pe spatele trusei avem aceleași detalii prezentate mai sus, plus lista de ingrediente, denumirile fardurilor, greutatea (7gr/fard) și alte detalii suprinse în poze.

Citește și despre: Trusa Ultra Matts V1 – Review

Interior: paleta conține șase farduri, depozitate într-un fel de burete și o folie de plastic care le protejează. Trusa In The Mood nu are oglindă, dar pe capac se vede gravura textului de pe fața carcasei. 

Culorile: avem șase culori, cinci cu finish mat și una cu finish satinat.

  • Shrimp: care este o șampanie cu subton auriu și finish satinat.
  • Oops: care este un nude cu subton bej și finish mat.
  • Venice: care este un nude cu subton roz și finish mat.
  • Wink: care este un taupe cu subton roz și finish mat.
  • Katie: care este un maro clasic cu subton rece și finish mat.
  • Cargo: care este un negru clasic și finish mat.

despre-trusa-in-the-mood-de-la-w7

Swatch trusa

Despre trusa In The Mood

  1. dacă la swatch’urile făcute direct pe șoric, unele din ele de abia se văd, aplicate peste Paint Pot treaba se schimbă radical. Cred că sunt fardurile cu cel mai mare grad de ”schimbare” pe care le am. (la momentul scrierii articolului, în urmă cu un an, făcusem și swatch’uri peste Paint Pot)

Oricine are nițel habar despre make-up, știe că un primer pentru farduri este esențial. Deși poate părea un dezavantaj, nu vă lăsați descurajate de acest aspect.

  1. Îmi plac mult cele trei culori nude din trusă. De când am început să fixez bazele cu fard, orice nuanță de nude este bine-venită în colecția mea.
  2. Cea de-a patra nuanță, Wink este grozavă pentru a fi folosită drept culoare de tranziție. Un taupe mai deschis, cu subton rece, o minunăție de altfel.
  3. Ultimele două farduri sunt foarte năzdrăvne. Sunt foarte pigmentate! Eu m-am trezit odată arătând ca un raton când am făcut un machiaj. Efectiv a trebuit să îl șterg că nu aveam nici o șansă să îl repar.
  4. Mare atenție totuși, că pe cât de pigmentate sunt ultimele două culori și fall-outs’urile sunt pe măsură. Cu ocazia asta experimentez și cu machiajul feței făcut după cel al ochilor.

Concluzie

Per total este o trusă bună și un bun înlocuitor pentru sora ei mult mai vestită, Naked Basics 1. Îmi place mult, deoarece poți face atât look’uri de zi, cât și de seară.

Află aici: Despre Tendințele Vestimentare Toamnă-Iarnă

Cele trei nuanțe nude sunt extrem de bine-venite. Uneori, am impresia că brandurile uită cât de importante sunt aceste culori și că ai nevoie de ele la orice machiaj. Acel taupe este superb. De la o vreme am descoperit cât de ”trendy” este o astfel de culoare, folosită pentru tranziția altor farduri. Să nu uit acel negru, care deși are fall-outs’uri, este extrem de pigmentat și intens.

Folosind această trusă, îmi fac o idee și despre Naked Basics 1, pe care mi-aș dori mult să o cumpăr. Dacă o voi avea într-un final, voi face un review comparativ cu trusa In The Mood.

Dacă ar fi să fiu ciupacabră, aș menționa faptul că poza cu culorile fardurilor de pe spatele trusei, nu reflectă deloc adevărata nuanță a lor.

Ei bine gagici, cam acesta a fost review’ul trusei In The Mood de la W7. Sunt curioasă ce părere aveți de acest produs și dacă vă tentează. Vă invit să citiți și review’ul trusei In The City, care la rândul ei este un dupe după trusa Naked Basics 2 de la Urban Decay.

1 like

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *