Pensulele Synthetic Precision Kit de la Sigma

Setul Precision Kit de la Sigma. Synthetic Precision Kit este un set deosebit pentru executarea machiajului feței, în detaliu.

Setul Precision Kit de la Sigma, conține șase pensule de detaliu, varianta mai mică a pensulelor din Synthetic Kabuki Kit. Aceste pensule au fost create pentru a “suplimenta” ceea ce nu putem face cu pensulele mari, din setul menţionat anterior.

Spre deosebire de pensulele prezentate în review’ul anterior, setul Precision Kit de la Sigma este mai mult un moft. Sunt bune, utile şi interesante, dar nu esenţiale. Bineînţeles, asta dacă nu sunteţi un MUA sau dacă nu profesaţi în domeniu.

Review setul Precision Kit de la Sigma:

Ambalaj: pensulele vin împachetate într-o cutie de carton, cu imprimeuri roz-alb-negru.

Află aici despre: Swatch-urile Matte Me

Pe faţa ambalajului, găsim sigla Sigma, numele setului şi menţiunea “Sigma Beauty Professional Brushes”, toate încadrate într-un rotund.

Pe spatele ambalajului, găsim un logo “Sigmax“, numele setului, descrierea acestuia enunţată mai sus, o listare a pensulelor ce se regăsesc în cutie şi un sticker cu datele despre producător. De asemenea, avem şi un sticker de autenticitate.

Synthetic-Precision-Kit-review

Ambalajul individual al pensulelor, constă într-o “husă” de plastic care protejează porii şi o “husă” de ceolofan, care protejează mânerul.

Setul Precision Kit de la Sigma conţine un număr de cinci pensule. Mânerul acestora este negru, având imprimat numele brandului, numele şi numărul pensulei. Este foarte trainic, din lemn vopsit în negru, cu capătul rotunjit şi cu o “formulă” mai ergonomică decât suratele mai mari.

Perii sunt sintetici, făcuţi din aşa numita fibră “Sigmax” şi sunt maro, iar vârfurile albe (peste timp devin mai bej de la produsele de machiaj folosite). Legătura dintre peri şi mâner, se face printr-un aliaj de cupru, care este foarte trainic.

Partea metalică are încrustată pe ea numele brandului. De precizat este faptul că aceste pensule sunt mai înalte decât suratele din Synthetic Kabuki Kit.

Am reuşit să surprind în poză, după lupte seculare, logo’ul gravat pe partea metalică. Acesta este un semn după care să vă uitaţi, în cazul în care aveţi dubii asupra autenticităţii.

Înainte de a trece la treabă, vă zic că litera “P” dinaintea numărului pensulelor, vine de la cuvântul “Precision”.

Vezi aici: Review la trusa de contur NYX

Setul Precision Kit: Precision Flat – P80

Stipple concealer on sun spots, blemishes, and other small imperfections.

  • pensula este varianta mai mică a lui F80- Flat Kabuki.
  • deşi este foarte păroasă de fel, este foarte flexibilă, putând fi folosită atât cu mişcări circulare, cât şi cu mişcări de tapotare.
  • eu o folosesc în modul sugerat pentru a aplica concealerul pe anumite imperfecțiuni, în zona de deasupra buzei superioare și pe aripile nasului.
  • cu concealer-cremă se comportă foarte bine, efectiv concentrând produsul pe zona problemă. Dar atunci când vreau un finish mai “pierdut”, cu aceeaşi pensulă aplic concealer-lichid, cu care mă întind uşor peste “zona afectată”. Pentru ambele produse folosesc mişcări de tapotare, deoarece fixează mult mai bine produsul.
  • îmi place deoarece este o pensulă “long-lasting”, în sensul deşi este murdară, îşi păstrează proprietăţile. Da…se mai întâmplă să nu o curăţ în fiecare zi.
0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *