Swatches Matte Me de la Sleek – Review complet

Swatch-urile Matte Me sunt făcute direct pe buze, fără nici un creion aplicat în prealabil.

Birthday Suit este un nude perfect, ceva mai închis, dar care merge cu orice tip de machiaj: light sau dramatic. În funcție de restul machiajului feței, subtonul mov al acestuia, poate ieși mai mult sau mai puțin în evidență.

Se aplică uniform și se usucă repede. Orice greșeală de conturare, poate fi reparată cu ușurință, iar culoarea în sine nu va mânji zonele alăturate.

Brink Pink este o culoare pe care o folosesc foarte rar, de obicei primăvara sau vara. Se aplică ușor, fără a lăsa urme și se usucă uniform.

Citește și despre: Trusa All Day Soiree

La fel, orice greșeală este ușor de corectat și cu siguranță, această nuanță, va pune cu succes în evidență, un ten bronzat.

Fandango Purple este o culoare superbă pentru anotimpurile de toamnă-iarnă. Bineînțeles, în funcție de gusturi. Cu ceva abilități în make-up, acest mov se poate transforma într-o nuanță foarte ușor de purtat, fără “a atrage atenția”.

Aș avea grijă atunci când reaplic produsul sau corectez machiajul buzelor. Se întinde/pătează destul de mult, zonele apropiate.

Swatches Matte Me – Review Complet

Party Pink este un corai clasic, superb. Primăvara și vara poate fi un aliat de încredere pentru un machiaj fresh. Având un balans perfect între roz și portocaliu, această nuanță este recomandarea mea pentru cele ce caută un corai perfect.

Petal mi se pare cea mai dificilă culoare din colecția veche. Așa palidă cum este ea, are un impact foarte mare asupra unui machiaj. Fiind mult prea deschisă, indiferent că faci un machiaj light sau dramatic al ochilor, te va spălăci grozav la final.

Se aplică grozav de greu și neuniform. Indiferent că folosesc pensulă sau aplicatorul, culoarea lasă urme în spate, din unele locuri efectiv lipsind.

Vezi și: Despre Trusa de Contur NYX

Este o culoare care merge folosită în combinație cu creioane mai închise sau pentru a deschide alte nuanțe de ruj. Per total, mi se pare cel mai nereușit Matte Me.

Rioja Red este considerat de multe persoane nuanța perfectă de roșu pin-up. Totuși, din cauza subtonului portocaliu, eu aș sta departe de ea, dacă aș avea dinții nițel mai galbeni.

Este culoarea care se aplică cel mai uniform, dar care se usucă și cel mai repede. Orice greșeală va fi greu de corectat, mai ales că are tendința să mânjească.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre rujurile Matte Me de la Sleek nu ezitați să citiți review’ul acestora.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *