Trusa All Day Soiree de la Sleek – Review complet pentru aceasta trusa

Trusa All Day Soiree de la Sleek, aparține colecției Eye & Cheek palette și este compusă atât din farduri, cât și blush’uri.

Vă invit din start să citiți review’ul întregii colecții Eye&Cheek Palette de la Sleek, unde am detaliat impresiile despre fiecare trusă.

Bună luni dimineața fete frumoase! Azi vreau să vă prezint trusa All Day Soiree de la Sleek, din colecția ”Eye & Cheek Palette”. Într-un articol anterior, mi-am exprimat părerea oarecum rezervată, referitoare la această colecție de la Sleek, care nu face altceva decât să ia farduri din alte truse și blush’uri deja existente și să le readucă pe piață într-un alt ambalaj.

Rămân încă la ideea mea, însă treaba asta nu m-a oprit să cumpăr toate trusele apărute în colecție. Poi ori sunt fan Sleek, ori nu. Azi vă voi vorbi despre trusa All Day Soiree, care mi-a plăcut nițel mai mult. Nu neapărat din cauza fardurilor, dar mai ales din cauza blush’urilor.

Review trusa All Day Soiree

Ambalaj: La fel ca toate trusele din colecție, trusa All Day Soiree este diferită față de edițiile I-Divine.

Vezi aici și: Despre trusa Ultra Matts V1

Pe fața acestuia găsim numele brandului, al colecției din care face parte și cel al trusei, precum și un ”imprimeu” al fardurilor. De asemenea, găsim și informații referitoare la greutate, respectiv 9 gr/0.32oz.

Pe spatele ambalajului, găsim din nou numele colecției și al trusei, o scurtă descriere a acesteia, ingredientele și site-ul oficial. Trusa All Day Soiree vine și cu un mod de utilizare, precum și alte detalii, ce sunt suprinse în poză. Cutiile mai au câteva informații imprimate pe laterale, dar pe care am găsit de cuviință să nu le surprind în poze.

Carcasa: este net superioară din punct de vedere calitativ, față de o ”i-Divine”. Avem de-a face cu un plastic mult mai durabil, cu niște balamale mult mai rezistente și ce îmi place cel mai mult, sistemul de închidere este pe bază de magnet.

Pe capac avem imprimat logo’ul Sleek.

Spatele carcasei conține de asemenea câteva informații, precum numele colecției și al trusei, descrierea conținutului, site-ul oficial, detalii despre producător și termenul de valabilitate de 24 luni.

Interior: trusa conține patru farduri și două blush’uri, însoțite de un mic burețel dublu și o specie de pensulă de proastă calitate, toate acoperite de o folie de plastic.

Aceasta din urmă este de asemenea de calitate inferioară și nu are numele fardurilor imprimate pe ea, așa cum ne-am obișnuit la celelalte truse. Mai regăsim de asemenea și o oglindă.

Culorile: regăsim un fard mat clasic și unul mat cu bucăți de sclipici prin el, precum și două farduri de ochi metalice. De asemenea, trusa All Day Soiree, mai conține și un blush satinat și unul mat, cu bucăți de sclipici prin el.

Primul rând este alcătuit din:

  • un blush auriu, cu finish satinat.
  • un fard portocaliu deschis, cu finish metalic.
  • un fard portocaliu mai închis, cu finish mat și bucăți de sclipici printre.

Al doilea rând este alcătuit din:

  • un fard auriu, cu subton rece și finish metalic.
  • un fard maro, cu subton rece și finish mat.
  • un blush roz, cu finish mat și bucăți de sclipici printre.

Conform celor de la Sleek, trusa All Day Soiree reunește farduri din trusa Del Mar II și două blush’uri, respectiv Pettycoat și Party Frock.

All-Day-Soiree-review

Swatch trusa

Despre trusa All Day Soiree:

Blush’ul Pettycoat l-am folosit pe post de iluminator. Nu-mi închipui cum aș arăta cu hauriul acela pe pomeți, mai ales cum sunt albă de felul meu. Se vede foarte frumos pe piele și rezistă peste zi. Merge de asemenea folosit și pe post de fard auriu, având subton cald.

Află și: Despre trusa de contur NYX

  1. Fardul numărul 1 este nuanța Loco din trusa Del Mar II. Este o culoare drăguță, surprinzător de pigmentată și care reflectă într-un mod foarte frumos lumina. Problema este că tinde a se aduna în pliul pleoapei, destul de repede.
  2. Fardul numărul 2 este nuanța San Antonio din trusa Del Mar II. Un portocaliu mat, cu bucăți de sclipici prin el. Nu este neapărat fardul meu preferat din trusa All Day Soiree.
  3. Fardul numărul 3 este nuanța Pearl din trusa Del Mar II. O șampanie cu subton rece (nu e chiar hauriu cum am zis mai sus), destul de frumos, dar nimic ieșit din comun.
  4. Fardul numărul 4 este nuanța Ushuaia din trusa Del Mar II. Un maro deschis, cu subton rece și finish mat. Eu l-am folosit fie pentru tranziția culorilor în pliul pleoapei, fie pentru sprâncene. Cumva, în lumina naturală, parcă are o tentă roșcată, ce se potrivește cu blana mea.

Blush’ul Party Frock este o culoare superbă și foarte ușor de folosit de către oricine. Faptul că nu ai parte de nu-știu-ce pigmentație-surpriză, care să te facă să arăți ca Barbie, m-a făcut să experimentez mai mult cu el, respectiv cu executarea conturului moxului.

Concluzie trusa All Day Soiree:

Ei bine ladies, trusa All Day Soiree de la Sleek și-a făcut debutul pe blog. După gusturile mele, mi-a fost destul de greu să fac un look doar cu ea. Categoric ”drama” lipsește din CV’ul acesteia. Este o trusă de zi, pe care cred că o voi folosi primăvara și vara.

Dacă fardurile le știam din trusa Del Mar II, cele două blush’uri, chiar m-au surprins plăcut. Atât culoarea lor (unul fiind mai mult iluminator), cât și ușurința cu care se aplică. Îmi place de asemenea, că au cantitatea potrivită de produs. La stadiul la care mă aflu, nu am nevoie de blush’uri full-size. Prefer să folosesc piticanii de genul.

Vezi despre: Trusa In The Mood de la W7 – Review

(later edit) Trusa All Day Soiree a intrat în Project Pan’ul anului 2017. după ce fac review’ul celorlalte trei surate, voi renunța la ele. Fardurile le dețin deja, iar blush’urile nu le folosesc atât de des cât să justifice păstrarea truselor.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *