Cum repari un Fard Spart – Cele Mai Bune Idei

Cum repar eu un fard spart, fără a afecta calitatea și pigmentația acestuia. Simplu, rapid și cu rezultate sigure. 

Salutare! Tema articolului de azi este într-adevăr, despre cum să repari un fard spart, folosind alcool izopropilic. Știu că sunt o multitudine de video’uri pe YouTube pe această temă, dar aș vrea să vă împărtașesc impresiile pe care le am eu, după ce mi-am resuscitat un fard spart folosind această metodă.

Află și: Review complet la trusa All Day Soiree

Pozna mare s-a întâmplat cu un fard din noua trusă de la Sleek, Calm Before The Storm. Eram extrem de fericită că am primit-o în mai puțin de o săptămână de la lansarea oficială. Și mă gândeam că o să moară ciupacabrele de invidie, când o să apar cu review-ul ei așa de repede. Dar cum Ștefan cel Mare și Sfânt nu ține tot timpul cu mine, mi-a ajuns cu un fard spart: Ahoyi. Toată carcasa era plină de pulbere, celelalte farduri la fel…ce mai, supărare mare.

Trebuie să recunosc că de-a lungul timpului nu am avut de-a face cu astfel de pățanii. O singură dată mi-a ajuns o trusă tot de la Sleek, cu un fard puțin sărit, dar care nu necesita măsuri de prim ajutor. De aceea, am vizionat o multitudine de filmulețe pe YouTube, pentru a găsi cea mai bună cale de a-mi repara victima.

Citește și despre: Review complet la Pensulele Synthetic Precision Kit

Așa că, iată cum am reparat eu dezastrul din poză:

fard-spart

Înainte de a trece la articolul propriu-zis, aș vrea să subliniez faptul că am văzut diverse metode prezentate pe YouTube. Eu am selectat ce mi-a plăcut cel mai mult și voi expune mai jos pașii. Vă rog să citiți și specificațiile de la sfârșitul articolului, pentru câteva detalii extra.

1 like

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *