Dulapuri pentru baie – De unde le poti cumpara?

Oamenii aleg amplasarea unor dulapuri in baie pentru ca sunt foarte utile si practice. In plus, aceste dulapuri de baie dau spatiului un aer foarte sofisticat. Cele mai multe dulapuri de baie sunt destinate pentru micile obiecte utile intr-o baie: produse cosmetice si farmaceutice, detergenti, periute de dinti, perii, pieptane etc. Insa, sunt dulapuri de baie care au foarte mult spatiu rezervat depozitarii prosoapelor si halatelor de baie.

In aceste dulapuri baie oamenii aleg chiar depozitarea truselor medicale, a truselor pentru manichiura sau a uscatoarelor de par. Cu cat aceste dulapuri sunt mai mari, cu atat sunt mai incapatoare. Totusi, exista si dulapuri de baie de mici dimensiuni. Aceste dulapuri de baie sunt destinate bailor mici si mai putin spatioase. In functie de necesitati si de spatiul pe care baia il ofera, oamenii pot alege dintr-o mare varietate de dulapuri de baie.

Cele mai recomandate dulapuri pentru baie

Aceste dulapuri de baie pot fi de mai multe categorii: corpuri de sine statatoare asezate pe un perete al baii, sau pot fi dulapuri de baie atasate de un perete. Acestea din urma, sunt dulapuri de baie de dimensiuni reduse. Exista dulapuri de baie dotate cu rafturi, usi din sticla transparenta sau mata, usi-oglinda, sertare, iluminare etc. Aceste dulapuri de baie nu sunt numai utile in baie, ele servesc si ca piese de decor.

Este indicat ca aceste dulapuri de baie sa se potriveasca in totalitate cu restul obiectelor din baie. Potrivirea unor dulapuri de baie nu se face cu piesele de mobilier din locuinta, ci cu piesele de mobilier si cu obiectele din baie. Astfel, daca aveti obiecte, unitati si piese de mobilier in baie in stil clasic sau retro, este indicat ca si aceste dulapuri de baie sa fie in acelasi stil. Aceste dulapuri de baie trebuie sa dea incaperii un aspect complet.

Aceste dulapuri de baie pot fi metalice sau din lemn, dar pot fi si dulapuri din plastic. In incaperile in care spatiul nu permite amplasarea unor dulapuri de baie, oamenii folosesc o chiuvete de baie cu mobilier. Aceaste unitati sunt impartite in doua parti: chiuvete si dulapuri de baie. Aceste dulapuri de la chiuvetele de baie sunt de dimensiuni reduse, insa pot fi foarte utile. In astfel de dulapuri se pot depozita prosoapele de baie, pasta si periutele de dinti, sapunul, saponul etc.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *