Dulapurile cu usi glisante sau cu usi culisante?

Este posibil ca japonezii sa fi fost primii care au folosite dulapuri cu usi glisante. Aceste dulapuri cu usi glisante sunt foarte utile mai ales in gospodariile cu spatiu foarte redus. Usile acestor dulapuri cu usi glisante se deschid alunecand in stanga sau in dreapta. Exista si dulapuri cu usi glisante ale caror usi se deschid in sus sau in jos, prin impingere.

Dulapurile cu usi glisante

Aceste dulapuri glisante gestioneaza mai bine spatiul dintr-o camera, indiferent daca este vorba de dormitoare, bai, bucatarii etc. Acele dulapuri cu usi glisante la care deschiderea este laterala sunt destinate pieselor inalte sau voluminoase. In schimb, acele dulapuri cu usi glisante care se deschid in sus si in jos servesc pieselor nu prea inalte.

Usile de la aceste dulapuri cu usi glisante sunt asezate intr-un canal, la fel cum sunt asezate sertarele. Astfel, se asigura alunecarea intr-o singura directie. Dupa ce acest gen de usi au aparut la dulapuri cu usi glisante, ele au fost acceptate si ca usi interioare ale camerelor de locuit, bailor si bucatariilor, dar si ca usi exterioare: de exemplu usi la garaje.

Varietatea de finisaje, culori si configuratii de dulapuri cu usi glisante le face foarte utile si foarte placute. Multi oameni aleg dulapuri cu usi glisante colorate pentru a le scoate in evidenta si pentru a da camerei un aspect mai frumos. Astfel, aceste dulapuri cu usi glisante devin atat piese de mobilier, cat si piese de decor. Aceste dulapuri cu usi glisante pot fi decorate dupa imaginatia fiecaruia, ceea ce le face originale.

Gasiti foarte multe asemenea dulapuri la preturi foarte ridicate. Preturile acestor dulapuri cu usi glisante variaza in functie de materialele care se folosesc in realizarea dulapului si a usilor. In plus, dimensiunea acestor dulapuri cu usi glisante este hotaratoare in stabilirea pretului. In cazul unor dulapuri cu usi glisante personalizate preturile sunt mult mai ridicate.

Dulapuri cu usi culisante

La un nivel mai practic majoritatea proprietarilor de case doresc sa controleze caracteristicile fiecarei piese de mobilier din locuinta. De aceea, multe persoane achizitioneaza dulapuri de haine cu usi culisante. Aceste dulapuri cu usi culisante se realizeaza din diverse materiale. Sticla este unu dintre materialele cele mai populare folosite in prezent pentru aceste dulapuri cu usi culisante, din cauza disponibilitatii sale si a versatilitatii.

Aceste dulapuri cu usi culisante din sticla sunt foarte practice si au un aspect foarte placut. Sticla de la aceste dulapuri cu usi culisante poate fi transparenta, mata sau colorata in aceeasi culoare ca si peretii camerei. Costurile unor dulapuri cu usi culisante sunt foarte scazute. Mai mult, aceste dulapuri cu usi culisante din sticla sunt foarte usor de utilizat.

Tot mai multi parinti aleg sa amenajeze dormitorul copiilor cu dulapuri cu usi culisante. In asa fel, dormitorul copiilor devine mai spatios. Pe piata exista foarte multe oferte la aceste dulapuri cu usi culisante special create pentru adolescenti. Aceste dulapuri cu usi culisante sunt in culori deschise, care dau lumina si veselie camerei.

Exista si dulapuri cu usi culisante din PVC. Aceste dulapuri cu usi culisante se folosesc in bucatarii de obicei. Aceste dulapuri cu usi culisante din PVC sunt foarte utile pentru ca au o rezistenta deosebita si o durabilitate in timp foarte mare. Pe piata exista un numar foarte mare de dulapuri cu usi culisante destinate uzului in bucatarie.

Exista dulapuri de pantofi cu usi culisante realizate si din alte materiale. De exemplu exista dulapuri cu usi culisante din lemn, metale, aluminiu, vinil, rasini de fier si alte materiale sitetice. Aceste dulapuri cu usi culisante au o rezistenta deosebita. Exista astfel de dulapuri cu usi culisante care se folosesc in bucatarii, dormitoare. De asemenea, sunt si dulapuri cu usi culisante din aceste materiale care sunt destinate depozitarii hainelor sau incaltamintei

1 like

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *