Nasir al-Najri – Cel mai bătrân om din lume

Am discutat despre cel mai inalt om din lume, dar care este cel mai batran?In Emiratele Arabe Unite a fost descoperit cel mai batran barbat din lume. Conform actelor doveditoare, Nasir al-Najri a implinit incredibila varsta de 135 de ani. Acest statut de cel mai batran barbat din lume a fost identificat si la un roman care insa a implinit varsta, de asemenea formidabila, de 113 ani.

Secretul longevitatii

Cel mai batran barbat din lume sustine ca secretul longevitatii vietii sale este o viata echilibrata si lipsita de excese. Faptul ca nu a fumat niciodata, ca nu a consumat alcool in cantitati mari si ca nu a fost o persoana sedentara l-au ajutat pe Nasir sa devina cel mai batran barbat din lume.

Toata viata a fost o persoana activa care s-a implicat in activitati diverse pentru a se mentine in forma. O activitate intelectuala constanta i-a sustinut memoria si i-a dezvoltat capacitatea de concentrare. La incredibila varsta de 135 de ani, cel mai batran barbat din lume nu poarta ochelari, citeste ziarul fara probleme si are o memorie de invidiat.

Faptul ca acest om, desi s-a confruntat cu greutati si obstacole de-a lungul vietii, nu a clacat in fata problemelor l-a intarit si l-a ajutat sa capete un echilibru atat emotional, cat si al sanatatii. Avand o sanatate de fier acesta a atins performanta de a deveni cel mai batran barbat din lume in viata.

Recordul varstei pe care cel mai batran barbat din lume l-a atins a fost facut public intreg globului, urmand a fi inregistrat in cartea recordurilor in scurt timp. Stirea conform careia cel mai batran barbat din lume traieste in Emiratele Arabe Unite s-a raspindit in toata lumea in doar doua zile dupa ce a fost data publicitatii. Televiziunile din toata lumea si ziarele de pretutindeni au avut ca subiect principal si titlu “cel mai batran barbat din lume in viata”.

Marturia medicilor

Medicii sustin ca cel mai batran barbat din lume a implinit aceasta varsta datorita dietei sanatoase bogata in fructe si legume si a exercitiilor fizice realizate cu regularitate de-a lungul anilor. O alimentatie bogata in peste proaspat, legume cultivate in conditii naturale si fructe proaspete au contribuit la prelungirea vietii acestuia. Ceaiul verde si sucurile din fructe au avut, de asemenea, o contributie majora in aceasta performanta a celui care a devenit cel mai batran barbat din lume.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *