Care este cel mai inalt om din lume

Cel mai inalt om din lume are o inaltime de 2metri, 46 centimetri si 5 milimetri. De origine turca, fostul jucator de baschet Sultan Kosen a fost inregsitrat in cartea recordurilor ca fiind cel mai inalt om din lume.

Cati ani are si unde s-a nascut

In varsta de 27 de ani Sultan Kosen detine recordul si pentru cele mai mari maini cu o lungime de 27.5 cm si pentru cele mai mari talpi cu o lungime de 36.5 cm. S-a dezvoltat in mod normal pana la varsta de 10 ani cand in urma unei dereglari a glandei pituitare corpul sau a inceput sa ia proportii in mod accelerat devenind astfel in prezent cel mai inalt om din lume.

Inaltimea incredibila pe care a atins-o pana la aceasta varsta i-a adus recunoasterea in cartea recordurilor si o doza de celebritate crescuta. In urma prezentarii din 2010 a Guiness Book , cel mai inalt om din lume spera ca notorietatea pe care inaltimea sa i-a adus-o sa ii aduca mai mult noroc in dragoste. Din cauza inaltimii, cele mai multe femei evita sa intre in contact cu el, incercand sa gaseasca o pereche pe masura lor.

Privilegiile oferite de acest titlu

Titlul de cel mai inalt om din lume i-a oferit acestuia un statut privilegiat la el in tara, mai multe porti fiindu-i deschise cu usurinta din punct de vedere profesional. Mai multe companii l-au contact pentru a semna un contract de colaborare in vederea filmarii unor spoturi publicitare si pentru o eventuala colaborare pe termen lung.

Presa scrisa, televiziunile si radiourile au inregistrat un rating ridicat in urma stirilor care l-au avut pe Sultan in centrul atentiei. Emisiunile de televiziune s-au bucurat de o audienta incredibila, care nu a mai fost inregistrata de multi ani, fara a promova un scandal sau un subiect controversat.

2 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *