Influența Toamnei Asupra Garderobei

Acomodarea garderobei la scăderi de temperatură nu este, cu siguranță, o treabă ușoară, însă, înainte de a începe să vă înfofoliți și să vă împachetați în straturi, nu uitați că există modalități șic și practice de a înfrunta cu stil aerul rece.

Se adaugă o doză de feminin colecțiilor de jachete, vestimentatia din această toamnă, inspirate din anii ’90, cu decupaje care apreciază vizual, talia și formele naturale ale corpului, ce pot fi susținute și transformate în fantezii, de un croi capabil.

Geacă de piele și trech-ul tronează în atmosfera tomnatică, în tonuri diverse, de la pasteluri, la tonuri flashy. Reinventarea trecutului, propusă de ținutele acestui sezon are și un program contemporan, al imposibilului posibil, pentru că toate stilurile și culorile sunt permise.

Pe podiumurile marilor case de modă întâlnim și anul acesta kimono-ul, pardesiu adorat de vedete. Sunt în trend, pe 2022/2023 atât versiunile monocrome cât și cele redecorate. Trăim un sezon plin de surse de inspirație pentru cei care doresc să afirme un stil anume sau sunt interesați de restructurarea siluetei.

Ofertele gecilor si a jachetelor clasice

Gama de oferte se extinde la reinterpretarea jachetelor și a gecilor clasice, dar deloc depășite. Trech-uri, veste care dau impresia unei siluete mignone, blousoane de motociclist, monocrome, ușor de asortat. Motive etnice și linii grafice induc fantezie acestei toamne, pentru a ne aminti de izvorul lumii, care ne-a dat caracter și gusturi diferite.

Nu ai de ce să arăți doar elegant, acest sezon, când poți fi așa cum ești și să porți ceea ce ți se potrivește. Alegerile sunt atât de variate vestimentar, încât orice morfologie umană, cu ținută tomnatică personalizată, poate emana atracție și poate fi reperată ca punct central, în decor.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *