Care este cel mai scump telefon? Cat costa si de unde il poti cumpara?

Cel mai scump telefon din lume este un terminal iPhone 3GS care are o carcasa din aur pe care au fost incrustate nu mai putin de 190 de diamante. Designerul de lux Stuart Hughes a lucrat zece luni pentru a concepe cel mai scump telefon din lume.

Considerat cel mai scump telefon din lume se bucura de o promovare intensa

Logo-ul Apple de pe spatele acestui model este format din 53 de pietre pretioase, in timp ce pe butonul de navigare este aplicat un diamant in valoare de sapte carate. Costul ridicat al acestui model datorat accesoriilor extravagante i-au determinat pe specialistii in domeniu s ail considere ca fiind cel mai scump telefon din lume. Conceptul de cel mai scump telefon din lume include o combinatie inovatoare de ceas si telefon, fiind primul smart phone care a revolutionat industria telefoanelor mobile.

Piata telefoanelor mobile a fost asaltata de modele unice, care se intrec in tehnologie si functii, in ultimii 5 ani. Designul si caracteristicile unui astfel de telefon mobil se aseamana foarte mult cu cele ale celebrelor ceasuri de lux.
Lansarea produsului a avut loc la targul de produse exclusiviste de lux cu expozitie cu vanzare, in Elvetia.

La cateva luni dupa lansare, cel mai scump telefon din lume a fost imbunatatit cu functia unui sistem de operare Google Android. Acesta dispune de un touchscreen display cu o capacitate de 3.2, are functia de recunoastere a amprentei digitale, aplicatia Facebook, camera de fotografiat de 8 MP, redare video HD, 32 Gb capacitate memorie interna.
Productia anuala se rezuma la un numar mic de exemplare de maxim 6000-7000 de bucati care sunt oferite clientilor spre comercializare.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *