Când a apărut primul televizor 3D?

Primul televizor 3D din lume a fost lansat de mult cunoscuta matca producatoare de electrocasnice LG Electronics. Unul din liderii mondiali in doemniul aparaturii electrocasnice, electronice si a dispozitivelor audio-video, LG Electronics, a introdus pe piata primul televizor 3D din lume.

Inovatia tehnologica, evolutia stiintei si ambitia producatorilor de a crea un produ snou original au contribuit la aparitia acestui produs. Primul televizor 3D din lume s-a bucurat de un succes incredibil si a inregistrat o cifra impresionabila a incasarilor inca din primele doua saptamani de la lansarea pe piata.

Spre uimirea specialistilor si spre bucuria producatorilor primul televizor 3D din lume a inregistrat un record in vanzari in primele trei luni de la lansare. Ofertele disponibile in rafturile magazinelor s-au epuizat, cererea de produse crescand de trei ori fata de oferta in inetrvalul precizat anterior.

Inovatia primului televizor 3D

Fiind primul televizor 3D din lume acesta utilizeaza o structura inovativa de tipul backlight pentru a oferi consumatorilor o experienta 3D unica prin imagini la o calitate superioara. Luminat din spatele ecranului cu cu ajutorul multor LED-uri acest model incorporeaza 1200 de LED-uri, ecranul oferind o luminozitate ireprosabila, ceea ce creaza iluzia ca imaginile afisate pe ecran par scene din viata reala. Datorita carecteristicilor acestuia, pretul era destul de mare. Mai ieftin era sa cumperi un laptop decat un astfel televizor.

Imaginile oferite de primul televizor 3D din lume proiecteaza telespectatorii intr-o dimensiune virtuala, care insa ii determina sa creada ca sunt transportati direct in mijlocul actiunii pe care o vizualizeaza.

Designul primului televizor 3D

Designul elegant si modern, inovatia tehnologiei si experienta pe care o traiesti in momentul in care vizualizezi o actiune pe un televizor de acest tip, ofera consumatorilor tot ceea ce au nevoie pentru a se bucura de un produs la inalte performante in propria locuinta. Grosimea extrem de redusa de 22.3 mm si rama foarte ingusta de doar 16 mm diferentiaza aceste televizoare si le confera o nota de originalitate.

Modelul beneficiaza de functii multiple care le permit consumatorilor sa se bucure de experienta 3D la maxim. Formatul multi picture le ofera consumatorilor posibilitatea de a vizualiza pe ecranul 3D imagini inregistrate cu o camera 3D fara a mai fi necesara convertirea fisierului, in mod anticipat, pe un calculator.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *