The Wrestler / Luptătorul – Merita vazut?

Te-ai saturat sa navighezi pe net de-aiurea si vrei sa vezi un film fain? Iti recomand The Wrestler. Nu e chiar nou dar personal consider ca merita vazut.

Plotul filmului The Wrestler

La sfârşitul anilor 80, Randy Robinson, poreclit ”The Ram” (Berbecul), era o vedetă a ringului în partidele de catch. Douăzeci de ani mai târziu, el nu mai practică sport decât în sălile de gimnasitică din licee sau în săli private din cartier.

Certat cu fiica sa, este incapabil să întreţină o relaţie durabilă cu persoanele din jur: el nu trăieşte decât pentru plăcerea spectacolului şi pentru fani. Dar atunci când este răpus de o criză cardiacă în mijlocul unei partide, medicul îi recomandǎ să abandoneze acest sport: încă o luptă i-ar putea fi fatală.

Constrâns să renunţe, el încearcă să se împace cu fiica sa şi, în acelaşi timp, să lege o relaţie cu o dansatoare de strip-tease de vârsta a doua. Totuşi, gustul său pentru spectacol şi pasiunea sa pentru catch riscă să învingă şi să-l împingă din nou în ring. Premii: 2 nominalizări Oscar, 2 premii şi o nominalizare Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare BAFTA, un premiu Venetia.

2 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *