Despre UGG „Classic Deluxe”

Cei de la UGG sunt deja recunoscuți în domeniul vestimentar, pentru produsul lor iconic, cizmele “Classic”, o încălțăminte extrem de confortabilă. De la lansarea din 1978, UGG a strâns mulți fani. Încălțămintea creată de ei te face să trăiești experiența călduroasă a unei ierni blânde.

În acest sezon, marca UGG “Classic” va fi întrecută de varianta ei îmbunătățită, versiunea de lux. Luxos și Feminin UGG “Classic” a suferit în bine, modificări de design, pentru un plus de eleganță și i-a fost păstrată orientarea spre comoditate, asta face ca, mai noul “Classic Luxe” să fie mai confortabil decât “Classic” și să aibă un ton mai feminin.

Caracteristici UGG

Varianta lux este fabricată în Italia și la ea lucrează artizani pricepuți. UGG a continuat să folosească piele de oaie, de 10 mm și pentru aceste cizme și a gândit o închidere cu fermoar, pentru mai multă siguranță si confort.

S-a ajuns la o reinterpretare a clasicului, pentru ca UGG și-a dorit o încălțăminte adaptată modei contemporane, destinată noii generații. “Classic Luxe” a moștenit tot confortul cu care eram obișnuiți de la “Classic” și a fost dotat extra, pentru senzații și mai călduroase.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *