Telefonul Sony Ericsson xperia x10 – Inca mai merita?

Daca vrei sa iti cumperi un telefon nou pe care sa nu cheltui foarte multi bani dar care totusi sa fie practic, de ce sa nu alegi Sony Ericsson Xperia x10? Cu acesta lasati degetele sa va aduca mai aproape. Doar puneti doua degete pe ecranul telefonului si glisati-le in afara pentru a mari imaginea. Caracteristica Pinch / Zoom este activata pentru browser-ul web al telefonului si Google Maps.

De asemenea, functioneaza pentru unele cateva terte aplicatii. Nota: Pentru a beneficia de aceasta facilitate, veti avea nevoie pentru a actualiza software-ul telefonului dumneavoastra Sony Ericsson xperia x10.

Caracteristicile telefonului

Atunci cand un nou software este disponibil pentru dumneavoastra smartphone-ul Sony Ericsson Xperia x10 o sa va anunte si o sa va aduca aminte sa va actualizati software-ului pentru a beneficia de: – Pinch/Zoom touch pentru navigare pe Internet mobil si Google Maps. – sprijin suplimentar pentru limbi bi-directional. Retineti ca disponibilitatea acestora pot depinde de operator si / sau de piata.

Dupa serviciu, cu colegii dumneavoastra intr-un bar. Dvs. Echipa sarbatoreste golul victoriei. Captureaza lumea ta in calitate full HD. Sony Ericsson Xperia X10 va permite sa inregistrati imagini video la 720p, 24 de cadre pe secunda.

Aveti deja un X10? Pentru a va bucura de inregistrare video HD, poate fi necesar sa faceti upgrade software-ul telefonului. Nimic nu face o imagine mai speciala si mai frumoasa ca fetele prietenoase si familiare. Faceti-va fotografii cu camera de 8,1 megapixeli. Sony Ericsson Xperia x10 are o caracteristica de recunoastere a fetelor cu recunoaste pana la cinci chipuri intr-o imagine.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *