Salutari de la Mamaia, PentaStock

“Probabil ca pana vei primi aceasta ilustrata, PentaStock va fi luat sfarsit. Noi am ajuns la mare cu bine (la marea relocare!) si va salutam cu mare bucurie de pe malul marii, unde este deosebit de frumos! Am instalat deja corturile, iar satul de vacanta este mai mult albastru si portocaliu, semn ca Pentalog este prin zona. In curand, incepem cel mai mare teambuilding din toti cei 15, respectiv 10 ani de existenta a grupului. Si apoi…sa inceapa petrecerea! Cu drag, noi, cei din Pentalog.”

Daca am mai fi fost in anii ’90, cand la moda erau vederile postale si gandurile trimise celor dragi, ne imaginam ca asa ar fi sunat randurile ce ar fi plecat de pe litoralul Marii Negre in weekendul 23-24 mai de la PentaStock. Din fericire, am avut la indemana metodele zilelor noastre de “a trimite carti postale”. Putem spune ca am inrosit internetul mobil, camerele foto, hashtagul festivalului si wall-urile de Facebook.

Află și: Despre Munca în Olanda

La final singura intrebare de pe buzele tuturor: “Cum a fost festivalul?

A fost efervescent, a fost rapid, a fost antrenant, a fost vesel, a fost cel mai tare weekend la mare, a fost distractie pe cinste” sunt doar cateva din raspunsurile colegilor intrebati. De asemenea, PentaStock a fost despre noi toti si despre fiecare in parte, a fost despre echipa si despre coeziunea unica din cadrul grupului.

pentastock

Povestiri de pe drum si de la mare, cam din orice imprejurare

Din sase orase s-a plecat, fie mai de cu seara, fie in toiul noptii sau in zori catre mare. Pe drum, cum nu ne sta nici unora in caracter sa fim prea seriosi cand vine vorba de distractie, ne-am tinut de glume si de rasete. Atmosfera din autocare amintea de excursiile cu clasa sau plecarile in tabara (s-a facut chiar si prezenta!). Si numai bine ca a fost asa, pentru ca pentru multi dintre noi, drumul catre mare a devenit brusc tare scurt!

Parte de provocari am avut chiar din momentul in care am ajuns, doar este in spiritul grupului sa isi provoace colaboratorii. De data aceasta a fost vorba de o proba de indemanare…la montatul cortului! Cum toti am trecut cu brio de incercare (si va spunem sincer ca spiritul de echipa si colegial s-a manifestat rapid – pentru colegii mai putin experimentati cu montatul cortului, ajutorul a venit din numeroase parti si extrem de repede) natural, a fost necesara inca una! Cu mandrie spunem ca ne-am dovedit iscusinta, colaborarea, prietenia si coeziunea in cadrul celui mai mare teambuilding de la infiintarea grupului pana in prezent. Imaginile sunt graitoare, asa ca nu va vom strica bucuria de a le descoperi in albumul oficial al evenimentului.

Citește și: Despre SummerWell

Alta serie marcanta de intamplari a avut loc la lasarea serii, dupa cina festiva. Am ascultat gandurile lui Frédéric Lasnier si Monicai Jiman in legatura cu aventura numita Pentalog si ale fiecarui director de agentie in parte. Apoi, cu eforturile combinate ale colegilor din toate agentiile, am avut parte de momente inedite si filmulete emotionante/amuzante/muzicale/colorate care spun o poveste unica: Pentalog inseamna mai mult decat o companie unde lucrezi cu oameni pasionati, inseamna prietenie de durata de care ne bucuram zi de zi si care se vede transpusa in munca pe care o depunem cu totii.

Cu ce plecam de la PentaStock si de la mare?

In primul rand cu amintiri frumoase alaturi de oameni frumosi. Am avut ocazia sa cunoastem colegi si in afara cadrului profesional, am invatat pe alocuri nume noi si am intalnit oameni cu care vorbisem de 1000 de ori la telefon sau schimbasem mailuri. Am legat si mai strans prieteniile si buna-intelegere si nu in ultimul rand, am petrecut asa cum numai noi stim! Unde a fost cel mai tare party? Raspuns simplu: Cu toti prietenii Pentaloguieni, la PentaStock! Si putem spune ca inca o data s-a adeverit motto-ul: “Pentalog sunt eu!

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *