Despre compania Blue Air

Compania de transport aerian Blue air este o companie de romana de aviatie privata. Aceasta companie este de tipul low-cost avand sediul in Bucuresti. Aeroportul de unde compania Blue air isi desfasoara activitatea este aeroportul international Aurel Vlaicu, al doilea aeroport ca marime din Romania. In urma cu doi ani compania Blue Air a reusit sa inregistreze un record personal.

Aceasta a reusit transportarea a 1.7 milioane de pasageri. Nivelul de populare al navelor de transport aerian Blue Air au fost populate in proportie de 75%.

Compania romana de transport aerian a inregistrat in urma cu doi ani o cifra de afaceri impresionanta. Aceasta a reusit sa stranga aproximativ 150 milioane de euro din aceasta activitare, activitate care este cu 20% la mare decat cea inregistrata in anul 2008.

Competitia dintre Blue Air si Wizz Air

Compania Blue air este intr-o continua rivalitate cu celalalta companie de transport aerian si anume wizz air.

Aceasta trebuie sa vina din ce in ce mai des cu oferte care mai de care mai avantajoase, deoarece daca nu fac acest lucru clientii care calatoresc in mod normal cu compania wizz air sau blue air au toate sansele sa se reorienteze spre compania care ofera servicii mai avantajoase din toate punctele de vedere.

Biletele de avion Blue air se pot achizitiona atat de la centre reprezentative, agentii de turism sau direct de pe internet.

Marea majoritate a calatorilor care prefera sa calatoreasca aerian sunt mai satisfacuti de achizitonarea biletelor de avion blue air direct de pe internet, deoarece acestia evita si orice tip de aglomeratie si bineinteles, acestea pot fi rezervate direct.

Daca s-ar prezenta la centrele reprezentative pentru achizitionarea biletelor blue air acestia ar putea avea sansa ca sa observe sa biletele au fost epuizate momentan catre calatoria dorita. Acestia au stat si la o coata timp semnificativ pentru a afla aceasta veste.

Marea majoritate a calatorilor care prefera sa calatoreasca aerian sunt mult mia satisfacuti de metoda online. Aceasta metoda permite rezervarea din timp, este mult mai practica si bineinteles nimeni nu sta la coada pentru acest lucru.

Cu toate acestea, exista persoane care prefera sa se prezinte la centrele reprezentative pentru achizitionarea biletelor de avion blue air, deoarece, spun acestia, nu au incredere in serviciile online si in inregistrarea acestora. Acestia se tem ca odata biletul platit acesta nu va mai putea fi primit de cumparator.

Patronul companiei Blue air a tinut sa precizeze acest aspect si sa linisteasca toata lumea care achizitioneaza bilete online, deoarece, acestea odata platite sunt inregistrate imediat. Singurul lucru care mai ramane de facut este ca proprietarul sa se prezinte pentru a ridica biletul cu actul de identitate

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *