Totul despre mini friteuze

Friteuza este un accesoriu esential al bucatariei tale, care nu trebuie sa lipseasca dintre obiectele pe care le folosesti zilnic. Pentru cei care calatoresc mult, sunt mai mult plecati in afara orasului, merg des in concediu(la mare, la munte sau la padure), sau pentru cei care isi doresc sa faca economie de spatiu in bucatarie exista o varianta potrivita a celebrelor mini friteuze. Aceste mini friteuze sunt destinate prepararii diverselor alimente in timp cat mai scurt si mai eficient.

Forma si dimensiunile unei mini friteuze

Prin forma unica si dimensiunile reduse aceste mini friteuze se deosebesc de cele clasice.
Avantajele utilizarii acestei mini friteuze sunt multiple: ocupa un spatiu redus, este usor de transportat, poate functiona si pe baza de acumulatori reincarcabili (nu este nevoie ca aceste mini friteuze sa fie conectate la o sursa de curent electric), are un consum redus de curent electric si prepara o mancare sanatoasa si delicioasa.

Principul de functionare ii permite acestei mini friteuze sa prepare alimentele fara prea mult ulei, folosindu-se de principiul pregatirii alimentelor in suc propriu. Astfel, pe langa multiplele avantaje pe care le prezinta, acest produs te ajuta sa mananci si sanatos. Aceste mini friteuze pot fi folosite cu succes la iarba verde in excursii pentru a prepara de la gustosii cartofi prajiti, pana la apetisanta friptura frageda.

Aceste mini friteuze asigura o prajire uniforma a alimentelor, fiind prevazute cu un vas pentru colectarea uleiuliu care are rolul de a distribui uniform cantitatea de ulei folosita. Celebrele mini friteuze sunt prevazute si cu o fereastra de vizualizare, un timer digital detasabil si un termostat reglabil.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *