Cel mai greu joc din lume – Nu este unul video, ci unul real

Cel mai greu joc din lume? ei bine acest termen este relativ. Nu exista cel mai greu joc din lume din doua motive. Nu exista ceva atat de greu incat sa poata fi ridicat la scara planetara. Cata vreme ne referim la jocuri in mod categoric nu putm vorbii de cel mai greu joc din lume. In mod cert exista jocuri care sunt dificile, dar nu sunt cele mai grele si niciodata nu vor fi din lume.

Intr-o alta ordine de idei exista foarte multe jocuri atat online cat si jocuri care necesita memorie HDD (jocuri care se instaleaza in calculator) care sunt dificile. Personal, am jucat o multime de astfel de jocuri si unele mi-au placut foarte mult. Defapt le-am rejucat si nu doar a doua oara ci de cateva zeci de ori.

Exista alte termene care exista in paradox cu cel mai greu joc din lume. Ma refer la termene de cel mai amuzat joc din lume, cel mai clasic joc din lume sau chiar si cel mai complicat joc din lume.

Sincer, eu am jucat o multime de jocuri pe calculator. Unele mi-au placut foarte mult, altele nu, nu din pricina faptului ca mi s-a parut cel mai greu joc din lume ci prin prisma faptului ca nu imi placea. Jocurile de aventura consider ca sunt de departe cele mai indragite de populatia tanara, dar si de persoanele care au suficient timp liber la dispozite pentru a putea juca un astfel de joc.

Nu este pe calculator, ci real

Marea majoritate a oamenilor considera ca termenul de cel mai greu joc din lume nu este intalnit in gama larga de jocuri pe calculator ci in jocurile reale. Aceasta majoritate considera ca din categoria jocurilor grele face parte puzzel-ul. Poate ca este adevarat.

Acestia afirma ca a complete un puzzle de cinci zeci de piese este o joaca de copil, daca dorim intr-adevar sa vedem un joc greu sa incercam sa completam un puzzel de 5000 de piese. Sigur ca da, dupa ce imi pierd cateva luni bune muncind la el constat ca imi lipsesc cateva piede din acesta. Acest lucru s-a intamplat pentru un om care completatul puzzel-urilor era hobby-ul sau.

A incercat sa completeze un puzzel de un milion de piese. Nu a durat decat cinci ani ca sa constate ca ii lipseste o piesa si ca fara aceasta nu se poate termina puzzel-ul. Personal nu consider completarea unui puzzel ca fiind cel mai greu joc din lume ci mai concred fiind cel mai provocator joc din lume.

2 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *