Excavatoarele – Unde sunt folosite?

In industria constructiilor, un excavator este foarte util. Este folosit pentru a sapa fundatia drumurilor si autostrazilor din ziua de azi si in sarcinile de minerit. Cu ajutorul excavatorului, muncitorii din constructii pot termina eficient o sarcina. Invatand sa utilizeze controalele, o multime de oameni pot beneficia de rezultatul procesului de sapat de excavare intr-un santier de constructii.

Excavatoare hidraulice sunt mai preferate in zona de lucru decat in zonele traditionale, din cauza preciziei sale la locul de munca. Prin flexibilitatea pieselor, sapaturilor mai multe si capacitatea de incarcare a materialelor pe care o au. De obicei, in cazul acestui tip de echipament, atasamentele sunt alimentate hidraulic, precum bratul, cuva si altele. Aceste pise formeaza un excavator foarte util pentru constructii.

Cupa excavatorului poate fi comparabila cu modul in care ne folosim mainile atunci luam apa dintr-o chiuveta pentru a ne spala pe fata. Este foarte util mai ales pentru sapaturile prin pamant si transportarea lor intr-o anumita zona accesibila masiniilor grele. Partea utilajului ca bratul este folosita pentru a se extinde la zona care necesita sapaturi. Cupa realizeaza munca grea de sapat pana se termina ceea ce ar trebui sa faca.

Mai important, daca totusi doriti sa utilizati excavatorul in alte scopuri in afara de sapat, puteti realiza si alte aplicatii cum ar fi o foarfeca, o furculita, burghiu si un picamar. Puteti doar sa va interesati ce alte accesorii hidraulice posibile le puteti atasa utilajului. Acest lucru te poate ajuta sa reduci costurile pe echipamente si de asemenea veti detine un utilaj multifunctional pentru planurile dumneavoastra de constructie.

Excavatorul este unul din numeroasele masini pe care le poti avea in domeniul constructiilor dumneavoastra. Excavatorul este foarte eficient in munca pe care o realizeaza si se poate face o multime de alte lucruri datorita faptului ca aveti posibilitatea sa modificati atasamentele hidraulice.

Cum cumperi un excavator second hand?

Excavatoare second hand, va pot ajuta sa economisiti o mare suma de bani, deoarece veti economisi pana la 50% sau chiar mai mult din pretul de achizitie al unuia nou. Dar nu merita investitia daca achizitionati un excavator de proasta calitate si ajungeti sa cheltuiti foarte multi bani pentru intretinere si reparatii. Deci, ce ar trebui sa luati in calcul atunci cand veti doriti sa cumparati un excavator second hand?

Desigur, mai intai te uiti prin ziare pentru a raspunde la cateva intrebari de baza, preliminare, cum ar fi, cand a fost fabricat excavatorul second hand, si cand a avut loc ultima revizie?

Dar, dupa aceea, veti dori sa te uiti la excavatorul second hand in sine. In primul rand, efectuati o inspectie vizuala. Pe masura ce inspectati diferite parti ale excavatorului, veti dori sa va intreb daca observati orice semne care sa va avertizeze de indicarea unei performante slabe in viitor.

Cum verifici inainte sa cumperi nu excavator la mana a doua?

Uita-te la motor. Observati funingina sau scurgerile de ulei? Aceste semne ar putea indica o lipsa de intretinere a motoarelor, care ar putea duce la reparatii foarte costisitoare in viitor, care necesita o revizuire completa a motorului.

De asemenea, aruncam o privire la sistemele de racire; esecul in acest compartiment ar putea deteriora motorul. Sunt toate la locul lor si este sistemul eliberat de resturi care ar putea cauza probleme in locuri gresite? Si sa ia o privire la baterie, observand orice semne de coroziune ale excavatorului second hand .

Uita-te la cabina si cupa excavatoruolui second hand. Exista semne de leziuni majore? Zgarieturi in timp ce zgarieturile sunt de asteptat in cazul excavatoarelor second hand, veti dori sa fiti atenti dupa noduri de sudaura sau ceva indoit sau rasucit care nu este la forma sa.

Acest lucru ar putea indica faptul ca excavatorul a fost utilizat pentru a efectua o munca destul de dura in trecut. De asemenea, verifica punctele de pivot, mai ales cele din jurul cabinei. Acestea ar trebui sa fie stranse, in timp ce slabirea lor poate indica nevoia de inlocuire in viitorul apropiat.

In cele din urma, uita-te la pista si alte parti mobile ale excavatorului second hand. In timp ce un excavator second hand va fi vazut cu siguranta cu unele semne de uzura minore, veti dori sa vedeti daca oricare dintre placile de metal sunt rupte sau fisurate.

De asemenea, uita-te la pinioanele si rolele, precum si rama metalica cu role, pentru semne similare de uzura. Verificati excavatoarele second hand dupa scurgeri de ulei inainte de a trece la inspectia de performanta.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *