De ce exista atatea zboruri din Romania in Spania?

Una dintre cele mai dese destinatii alese de calatori este ruta Romania – Spania si vice versa. Aceasta destinatia este concurenta cu cealalta ruta aleasa de romanai si anume Romania – Italia. Calatoriile si firmele care organizeaza transportul sunt atat de dese incat patronatul trebuie sa intervina mereu pentru a putea tine pasul cu concurenta.

Cea mai mica ezitare reprezinta pierderea a sume importante din venitul financiar al fiecarei firme. Destinatia Romania – Spania este una dintre cele mai dese alese de romana, deoarece acestia emigreaza in Spania cu speranta unui nivel de trai mai bun. Poate ca asa este, dar nu toata lumea reuseste acest lucru. Marea majoritate se intorc de unde au plecat, deoarece nu au putut realiza nimic in strainatate.

Bineinteles, exista si persoane care emigreaza in Spania sub singurul pretext de a efectua aceleasi actiuni pe care le efectuau si in Romania. Bineinteles, aceste persoane nu s-au oprit doar la Spania sau la Italia. Acestia au ajuns si in alte tari, tari precum Franta, Germania sau Regatul Unit (Anglia). Nu a durat foarte mult pana cand presedintele Frantei a hotarat sa trimita acest tip de persoane inapoi spre tara de provenienta, deoarece acestia nu munceau in aceasta tara ci comiteau infractiuni, punand siguranta persoanelor fraceze in pericol.

Bineinteles, statul roman s-a atatat foarte brusc interesat de acest caz. Presedintele Romaniaei, dl Traian Basescu a discutat cu presedintele Frantei in acest sens. Rezultatul fiind acelasi. Acest gen de persoane au ajuns sa fie trimise inapoi in Romania cu o suma data de statul francez de 300 €.

Acest tip de persoane nu au fost trmise cu avionul ci cu un autocar. De altfel acestea nu au cumparat bilete pentru a ajunge in tarile europene ci au circulat cu diferite ocazii.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *