Spalarea Covoarelor – Sfaturi Pentru A Curata Rapid Covoarele

Curatarea de covoare pentru infrumusetare si indepartarea petelor, a pietrisului, murdariei, nisipului si alergenilor se face prin mai multe metode, atat traditionale cat si moderne. Curatirea covoarelor este privita cu mult scepticism, dezvoltatorii de produse chimice au reusit doar in ultimele decenii sa creeze noi tehnologii de ingrijire a covoarelor.

Indiferent ca ti-ai cumparat un pisou nou in casa si acesta a confundat covorul cu litiera sau ca ai un copil, sunt multe motive pentru care pot aparea accidente pe covoarele tale.

Cum se curata rapid un covor?

Este vorba mai ales despre incapsulare si alte tehnologii ecologice care sunt mai usor de utilizat, necesita mai putina formare, economisind mai mult timp si bani. Covoarele de copii de exemplu dar si alte covoare se curata uscat, folosind substante speciale, sistemele de curatare uscata sunt mai corect cunoscute ca sisteme de curatare cu umiditate scazuta. Acestea se bazeaza pe compusi uscati care se completeaza prin aplicarea unor solutii de curatare.

Aceste sisteme de curatat sunt mai usor de folosit si mult mai rapide decat sistemele traditionale cu umezire. Substanta uscata cu care se curata covoarele este o pudra biodegradabila absorbanta care se raspandeste in mod egal pe suprafata covorului prin periere. Mizeria si murdaria sunt atrase de catre substanta uscata. Substanta uscata este aspirata iar covoarele raman curate si uscate.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *