Notebook-ul Sony VAIO M – Tot ce Trebuie să Știi Înainte Să Îl Cumperi

Daca te-ai hotarat sa nu cumperi un laptop Sony ci mai degraba un notebook, sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii inainte sa faci achizitia. Iata care sunt principalele caracteristici ale acestuia.

Caracteristicile notebook-ului Vaio Seria M

Sony VAIO Seria M este o serie de notebook Sony a lansat in mai 2010. Este o alternativa mai ieftina la notebook Sony VAIO seria W, avand doar un ecran.de 10.1” cu o rezolutie de 1024×600 acest notebook Sony dispune de procesor Intel Atom N470 CPU@1.83GHz, un hard drive de 250GB sau 320GB, wireless 802.11b/g/n, ethernet, webcam VGA,

Windows 7 Starter Edition, 1GB RAM DDR2 si cantareste 1.4 kg. Sony VAIO Seria M a fost, anterior o serie de PC-uri multimedia, orientate spre desktop VAIO vandute de Sony in Japonia in anii 1998-1999. Sony este un producator de ultraportabile celebre sau poate mai exact ultraportabile scumpe.

Dar, cu accest notebook Sony VAIO M, pentru prima data se vede cum Sony arata o afectiune aparte fata de piata de notebook-uri care tin cont de buget. M Vaio este o incercare curajoasa a lui Sony pentru a manca o bucata mica a din bucata de piata deja supra-saturata tinuta de notebook-urile cu ecran de 10-inch Cum era de asteptat de la un netbook buget, specificatiile pentru acest notebook Sony Vaio M nu a facut sa sare pulsul nimanui in aer.

Acesta are un procesor Intel Atom N470 1.83GHz, care ruleaza la o viteza de ceas mai mare decat procesorul Atom N450. Dar nu iau viteza de ceas mai mare ca un test de turnesol in timp ce judeca performanta. capabilitati sunt inca limitate la munca de birou de baza si de web-surfing. Nu te gandi chiar si de redarea unui clip video HD pe ea, daca nu sunteti intr-o stare de spirit pentru a viziona un slideshow de film.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *