Cea mai buna cazare Rucar-Bran, doar la pensiunea Pappacabana!

A venit vara si va doriti sa va petreceti cateva zile de neuitat intr-un oras absolut minunat? Va sfatuim sa alegeti cu incredere Rucar-Bran cazare. Desi poate la prima vedere nu pare o destinatie prea interesanta, odata patrunsi in aceasta zona superba de munte, va veti da seama ca ati facut cea mai potrivita alegere.

Nu totul se rezuma la vacante luxoase in tarile straine sau la plimbari pe litoralul romanesc. Fireste, multe persoana adora acest stil de viata, iubesc sa inoate in mare, sa stea la soare si sa obtina bronzul mult visat. Nu mai ca astfel de sejururi costa, si de cele mai multe ori preturile sunt destul de piperate. Insa o excursie la o pensiune Rucarva costa cu siguranta mult mai putin si asta datorita pensiunii Pappacabana care va ofera cazare la cele mai mici preturi.

Spre exemplu: Pentru doar 180 de lei de persoană beneficiaţi de 3 zile/2 nopţi de cazare.

Descriere ofertă:

Pensiune completă

Acces la restaurantul cu o capacitate de aproximativ 40 de persoane

Acces la sala de conferinţe dotată ultra modern

Acces la sala de jocuri

De asemenea, va veti bucura de un personal atent si foarte bine instruit care va va face sa va deconectati de la stresul de zi cu zi si va va introduce intr-o atmosfera relaxanta. Multumirea clientilor este obiectivul principal al acestei pensiuni, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca veti pleca de acolo cu un gust amar. Dupa ce v-ati bucurat de cazare Rucar-Bran, puteti incepe sa explorati imprejurimile.

Principalele puncte turistice din acea zona sunt Castelul Bran in a carui curte se afla si un Muzeu al satului in care veti regasi gospodarii specifice acelei zone, dar si numeroase instalatii pe care oamenii le foloseau in urma cu foarte multi ani pentru a-si usura sarcinile de zi cu zi.

Daca optati pentru cazare Rucar-Arges pe timp de iarna trebuie sa stiti ca va asteapta un alt punct turistic important, respectiv partia e ski de la Zanoaga. Este  si pentru cei profesionisti. De ce? Pentru ca partia a carei lungime este de 650 de metri are si o mica diferenta de nivel, special creata pentru cei care vor sa schieze la un nivel mediu. In mod evident lista punctelor turistice poate continua cu o multime de alte exemple. Pentru a vedea toate posibilitatile pe care le aveti puteti foarte usor sa dati o cautare pe google.

3 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *