Eleganta, rafinata si mereu in centrul atentiei, doar cu ajutorul extensiilor pentru par!

Vrei o rochie deosebita, ceva ce celelalte femei sa nu poarte?O astfel de rochie este cea lunga din saten, poate fi in orice culoare, incepand de la nude si terminand cu rosu. Aceasta poate fi fara nicio indoiala arma secreta din dulapul dumneavoastra. Rochia din saten poate fi purtata la o petrecere cu colegii de serviciu, la o cina romantica, sau chiar la un eveniment important cum ar fi o nunta sau un botez. Iat tot ce trebuie sa stii despre aceste extensii pentru par.

Aceasta rochie este potrivita aproape oricarui tip de eveniment. Este genul de tinuta care scoate in evidenta o silueta de tip clepsidra, picioarele frumos lucrate, bustul generos, este o rochie extrem de sexy si provocatoare. In plus, nu are nevoie de foarte multe accesorii, un plic in nuanta nude este suficient.

O alta rochie care poate fi purtata cu succes de o doamna, dar si de o domnisoara, este cea casual. Poate fi purtata atunci cand mergeti in parc, la cumparaturi, la piata, este extrem de comoda si potrivita multor situatii. Daca va doriti o rochie casual care sa va scoata in evidenta bustul voluptos si sa va ascunda anumite portiuni ale corpului de care nu sunteti chiar multumita, alegeti o rochie cu funda la nivelul bustului. In zilele racoroase poate fi purtata cu succes cu o jacheta de piele sau jeans.

In ceea ce priveste parul, aveti intotdeauna grija ca acesta sa fie bine intretinut, frumos aranjat si matasos. Investiti in produse de buna calitate, vorbim aici despre produsele profesionale, si urmati ritualul zilnic de ingrijire. Daca parul dumneavoastra nu are, insa nici volum si nici stralucire, atunci trebuie sa aflati ca exista o solutie excelenta pentru ca parul sa aiba din nou stralucirea de alta data, si sa atraga tot atatea priviri admirative cate atrage inainte de a ajunge in stadiul in care se afla si azi. Solutia nu este nicidecum un tratament scump, un sampon, un balsam sau o masca nutritiva, solutia poarta numele de extensii par natural.

Sfatul nostru dar si al specialistilor in domeniul styling-ului este acela de a va achizitiona o astfel de pereche de extensii de par si de a le purta pana cand parul dumneavoastra ajunge la lungimea mult dorita, in felul acesta nu va veti mai simtii complexata si veti putea zambii din nou asa cum o faceati inainte.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *