Instagram şi Subway

Duminică mi-am instalat şi eu pe Android Instagram. Asta ca fapt divers. Luni, Twitterul a luat-o razna: ” Facebook a cumpărat Instagram pentru 1 miliard de $. Panicaaaa !!!” Nu cred că există persoană pe care s-o urmăresc şi care să nu fi dat un tweet, retweet, mention sau ceva care s-amintească de treaba asta.

Nu m-am prins de unde agitaţia asta ? Cu ce vă ajută sau vă afectează chestia asta ? Hmm, cu nimic. Nu scoateţi bani din aplicaţia aia, nici nu pierdeţi bani. C-o s-o fută sau nu Facebook, asta rămâne de văzut. Având în vedere însă că Ţucănberg a adus numai adaosuri de rahat la site, nu m-ar mira să strice şi aplicaţia asta.

Ieri s-a deschis în Bucureşti primul restaurant Subway. Sau fast food, sau slow food, sau ce căcat o fi. De ce s-a excitat toată lumea ? Acum toţi o să meargă să “servească” un prânz în fugă acolo doar pentru că Mc Donald’s are mâncare naşpa ? Sunt enşpe mii de magazine care-ţi vând mâncare de carton. Ce are în plus Subway ? Măcar se află lângă o gură de metrou, ca să-şi merite numele ? Sau e pus undeva între Outlet Adidas şi MiniPrix…din Otopeni ? Întreb pentru că nu m-am interesat să dau un search pe Google.

Îmi place Zonga

N-am putut să merg la petrecerea de lansare din motiv de sesiune. Dar am primit de la Serban o invitaţie pentru cont gratis timp de 6 luni.

Principiul l-au mai scris şi alţi bloggeri mult mai influenţi decât mine, hai să-l repet şi eu că poate nu ştiţi despre ce-i vorba: streaming online de muzică. Sunt urcate foarte multe melodii iar tu poţi să le asculţi pe desktop sau pe mobil. Contra cost: 2.99 euro pentru contul Plus şi 4.99 euro pentru contul Premium. Diferenţa este că la contul premium ai şi aplicaţie pentru mobil şi utilizarea acesteia în modul offline. Adică nu-ţi trebuie internet ca să asculţi muzica.

Mi se pare ciudata însă că aplicaţia este însă doar pentru Android şi IOS. Pentru celelalte sisteme de operare nu. Poate o să apară pe viitor.

Bun, şi de ce ai vrea să dai 5 euro pe lună pentru nişte muzică pe care oricum o poţi pirata sau o poţi asculta gratis pe YouTube ? Dar nu te pune nimeni să dai banii pentru asta. Este alegerea fiecăruia dacă vrea sau nu să facă treaba asta. Dar aici intervie partea aia cu: eşti fan dar nu susţii artistul. Nu intru în polemica: “Frate, tu n-ai piratat niciodată ?” pentru că numai eu ştiu câţi giga de mp3-uri am dat jos de pe net prin odc, strong dc sau torente. Dar dacă am posibilitatea să susţin artistul prin metoda asta, de ce să n-o fac ? Stiu, pot să cumpăr melodiile separat, dar 1 la mână, ies mai scump şi 2 la mână ţin spaţiul ocupat pe hard. Aşa, melodiile sunt stocate pe net, cardul de la telefon este mai liber, mie-mi convine.

Eu am cont premium pentru 6 luni şi pe rara.com care este pe acelaşi principiu. Am aceleaşi beneficii dar n-am să­-l prelungesc pentru că am posibilitatea să dau banii unor români . În orice caz mai aştept să treacă vreo 2 luni, să rezolve toate probleme şi apoi dau banii pe cont premium. Nu de alta, dar dacă dau un ban vreau să beneficiez de serviciu fără bube, nu de ceva beta.

Mă enervează căcăcioşii care se dau cu curu’ de pământ de fiecare dată când apare un produs pentru care trebuie să plăteşti. Mă enervează pentru că deşi nu-i obligă nimeni să-l cumpere, simt ei nevoia să înjure produsul respectiv. Se cacă atât pe ei şi nu-i bagă în seamă decât alţi căcăcioşi. Lingeţi-vă între voi şi înjuraţi produsul (şi aici nu mă refer doar la zonga) în privat tată, pentru că aia care vor să-l cumpere îl vor cumpăra cu sau fară afirmaţiile voastre deplasate.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *