Creion Fard pentru Pleoape Kajal Best Color Make Up

Dragi prietene, va prezentam urmatoarea intalnire obisnuita cu frumusetea, pentru a vorbi si a cunoaste mai bine produsele din gama Best Color Make Up si pentru a invata cum sa le folosim cel mai bine! Astazi vorbim despre creionul fard pentru pleoape kajal. Aceasta este o linie creata pentru toate persoanele care nu doresc sa renunte la machiaj pentru ca au putin timp la dispozitie si pentru acele persoane care nu sunt inca prea obisnuite cu fardul de pleoape.

Iti prezentam creionul fard practic in sase culori: negru, maro nud, argintiu, albastru, acuamarin, roz. Culori de baza si usor de potrivit. Consistenta lor este moale, este suficient sa amplasati asupra pleoapelor pentru a observa imediat netezimea varfului care va lasa un strat uniform si plin.

De asemenea, pentru ca este un creion fard pentru pleoape kajal, acesa poate fi folosit si in interiorul ochiului fara probleme, fiind testat oftalmologic.

Citește și despre: Trusa de contur NYX – Review complet

Creionul nero nr 1 este ideal pentru un machiaj „inchis” si pentru un machiaj fumuriu al ochilor (smokey eyes) si poate fi folosit si impreuna cu fardul nostru de pleoape negru nr 22, usor sidefiu, care da o atingere speciala de lumina.

  • Creioul argintiu nr 3 este usor sclipitor si ofera rezultate optime pentru puncte luminoase sub ochi. Culorile negru si argintiu se potrivesc fantastic, insa si cu creionul albastru.
  • O alta combinatie buna pentru doua creioane: creionul maro nud nr 2 si cel roz nr 6. aceste doua creioane pot fi folosite atat pentru ochi, cat si pentru buze, rezultatul fiind intr-adevar placut, aceleasi culori la ochi si la buze pentru un machiaj monocromatic la moda, experimentat in timpul testarilor noastre la evenimentele promotionale Best Color din Italia si apoi confirmate pentru vanzare.

Pentru aceasta va multumim pentru ca ne-ati ales si ca ne preferati ca tovarasi pentru frumusetea dvs.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *