Despre After School Albinutelor – Ce este?

After School Albinutelor, situata in Bucuresti, in imediata vecinatate a supermarketului Carrefour Colentina este un loc ideal pentru orice scolar dornic sa descopere, sa invete si sa cuprinda in bratele cunostiintelor sale cat mai multe informatii despre lumea care il inconjoara.

Periplul sau educational la After School Albinutelor va fi insotit si de multa fantezie si miscare! Mai precis, 1000 de metri patrati de spatiu verde in aer liber, dotat cu loc de joaca si teren de sport. Fluturasul tau va avea parte de ce ti-ai dorit mereu pentru el, un cadru natural si plin de siguranta in care sa-si poata da frau imaginatiei si poftei de cunoastere.

Universul colorat al After School Albinutelor va fi pentru micul dumneavoastra scolar cea mai frumoasa incursiune a copilariei. El va invata sa-si nutreasca pasiunile, va face pasi mari in lumea cunostintelor, va descoperi, va explora si va avea parte de toata aceasta experienta intr-un mediu primitor, colorat, cu sali mari si luminoase, sub atenta indrumare si grija a unui personal didactic calificat.

La After School Albinutelor copilul dumneavoastra va creste!

Va invata sa foloseasca multitudinea de resurse pe care i le vom punem la dispozitie, isi va dezvolta un stil propriu de lucru si studiu si isi va largi astfel orizontul spre noi cunostinte. Mai mult, copilul dumneavoastra va cunoaste motivatia de a invata si va incepe sa vada lumea din jur intr-un mod mult mai constient si educat.

La After School Albinutelor copilul dumneavoastra va crea!

Isi va aplica creativ cunostintele si va rezolva sarcini de lucru specifice mai multor domenii, de la stiinte umaniste si stiinte exacte la arte, sporturi si tehnologii. Copilul dumneavoasta va interactiona cu cele mai noi metode de invatare si va explora realitatea din multiple perspective, experiente menite sa-i dezvolte spiritul de initiativa in fiecare pas.

La After School Albinutelor copilul dumneavoastra va interactiona!

Isi va dezvolta deprinderile sociale, buna comunicare personala si interpersonala, adaptabilitatea in diverse circumstante, cooperarea, rezolvarea conflictelor si multe alte practici de formare comportamentala. Mai mult, va invata sa participe la proiecte comune alaturi de colegii sai.

Experientele prin care va trece sub atenta grija a colectivului nostru profesoral, expunerea la o varietate de principii, procesul de integrare si diversele interactiuni cu ceilalti elevi se vor materializa si evolua in cele mai solide puncte ale caracterului sau.

After School Albinutelor este startul cel mai potrivit pentru copilul dumneavoastra, primul curent de cunostinte in aripile sale, primul pas spre descoperirea lumii in care traieste.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *