Ce inseamna lenjerii de pat 5D?

Sunt acele lenjerii ce au un imprimeu mai calitativ, sunt lenjerii mai viu colorate si au prezente detalii ale imprimeului mai ridicate.

Texturile si imprimeurile acestora au o rezolutia imbunatatita ce vor atrage cu usurinta orice privire ce intra in contact cu aceaste lenjerii de pat 5D.

Aceasta lenjerie de pat 5D este la fel ca si celelalte, difera doar prin faptul ca este mult mai calitativa si un standard mai ridicat de definitie in imprimeurile folosite pe tesatura.

Acum putem sa fim incantati de aceste detalii oferite si de claritatea modelelor imprimte pe lenjeria de pat. Ele arata grozav si se intretin prin evitarea folosirii de inalbitori chimici la spalarea lor, dar si atunci cand sunt calcate va trebui sa  avem grija temperatura maxima de calcare sa fie de 120°C.

Model de Lenjerii de pat 5D , AC375-5D

Lenjeria de pat cu modelul AC375-5D este deosebit, avand un amestec de culori placut ce variaza de la roz la bleu, cu imprimeuri de trandafiri si flori simple.

Acest model este viu colorat si inspira un aer de veselie si de liniste, este cu adevarat o bucurie sa ai in dormitorul tau o asemenea lenjerie de pat.

Calitatea materialului este foarte buna, si dimensiunile cearceafului si a fetei de perna corespund, se spala usor si nu se iau culorile. Am repectat ce informatii sunt afisate pe lenjeria de pat ca aceasta sa fie spalata la 30°C la masina de spalat si de asemenea sa nu las la soare pentru uscare.

Am descoperit cu placuta surprindere ca lenjeria este fina la atingere dimineata cand ma scol este placuta la atingere si nu deranjeaza deloc.

Daca facem un raport pret – calitate, acesta lenjerie de pat este o alegere foarte buna. Cu aceasta ocazie am schimbat look-ul dormitorului, si l-am facut mai primitor. Acum ma pot simti mai bine si imi inspira incredere si liniste aceste culori viu colorate.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *