Claudia? Claudia si mai cum?

 Claudia de la Mellon Romania. Pai bine doamna, cum va mai cheama? Doar Claudia ca la curve?  Dialogul acesta a avut loc intre mine si domnisoara Claudia, agent de recuperare credite de la Mellon Romania. Cum s-a intamplat? Iata cum:                                                                                                                                                                              In 2005 am hotarat sa ne mutam din casa parinteasca eu, cu sotul si copilul. Am cumparat un apartament si asta a fost. Pe locul vechii case a parintilor mei, fratele cu sora mea si cu familiile lor au ridicat o casa cu 2 etaje, suficient de mare cat sa nu se inghesuie unii intr-altii.

Cu ei statea si maica-mea si fiecare stapanea cate un etaj. In 2012, un incendiu a facut praf mansarda si ultimul nivel, asadar pana termina ei de reparat casa in vara asta, am luat-o pe maica-mea la noi. Toti si-au pus economiile la bataie pentru reconstruirea locuintei. Sora-mea avea un card de credit de la Cec Bank si a ramas datoare cu dobanda pe o luna adica 200 de lei.   

  La data la care a facut acel card, nu avea telefon fix asa ca l-a trecut in contract pe al meu, astfel incat, Mellon Romania mi-a sunat dulce in ureche aseara. E a doua oara cand Claudia suna pe fix si da de maica-mea, ca aseara.  Data trecuta cand a sunat i-a lasat maica-mii un nr de telefon la care sa o sune sora-me precum si numele mic, ca la curve: Claudia.

Evident ca pe sora-mea a durut-o in cur si pe buna dreptate atata timp cat nu stia numele complet al individei.A platit restanta de atunci si cu asta basta. Aseara cand a sunat din nou tampita asta, am vrut sa vorbesc eu cu ea,dar una din pisici a sarit pe telefon si s-a intrerupt.Cand a sunat din nou, tampita, foarte ofuscata, mi-a reprosat ca i-am inchis telefonul. La fel de ofuscata i-am explicat ca e o cretina, ca nu i-a inchis nimeni nici un telefon si ca ar fi bine sa imi repete numele ei complet.

A refuzat ca un copil razgaiat drept pentru care i-am inchis telefonul. Si iar a sunat si iar i-am inchis. Si tot asa de vreo 6 ori. Intr-un final am facut o reclamatie telefonica, la numarul de ls sediul central Mellon Romania, cu recomandarea de a-i face un control psihic tampitei si de a-i mai taia un pic din accentul moldovenesc.

Locul 4 la RoBlogFest 2012

Aseară a fost decernarea premiilor RoBlogFest 2012. Sună într-un mare fel, ştiu. Mie nu mi-au decernat nimic, căci am ieşit pe locul 4. Motiv pentru care m-am făcut muci de supărare. Oricum este o realizare pentru blog. L-am deschis de 4 luni şi un pic şi a strâns aproape 100 de voturi. Vreau să mulțumesc pe această cale celor ce m-au votat. La anul iau locul I. Promit. Şi dacă nu, peste 2 ani.

Petrecerea a fost mult mai mişto decât cea de anul trecut. În primul rând pentru c-a fost bere multă. Sau suficientă cât să mă-mbăt eu. Apoi pentru că au cântat cei de la Şuie Paparude. Mult mai tari decât ăia de la O.C.S. Şi Deliric1 este mult peste băşina aia de Craioveanu.

Cam asta ar fi. Nu mai ştiu ce să scriu despre petrecere, căci jumate din ea nu mi-o mai amintesc. Iar în prima jumate am ajuns, am schimbat câteva vorbe cu oamenii de p-acolo şi apoi am intrat în cea de-a doua jumătate.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *