Cum l-am mai chinuit pe Dani in ultima vreme.

Pai puteam eu sa-l las pe Dani sa scape? Doamne fereste, trebuia chinuit, ca sa ramana cu simturile alerte. Zis si facut.

Zilele trecute facusem un muschi de porc la cuptor. Dupa ce am scos tava, l-am portionat si l-am mutat pe un platou. Toata operatiunea s-a desfasurat cu ajutorul unui cutit cu lama de 30 cm si cam lata. Intra Dani in bucatarie si incepe cu niste glume proaste, selectie din programul saptamanal. Nervoasa ,il amenint cu cutitul. Asta, a dracu pielea pe el, nimic, neam sa se potoleasca. Cand dau sa ma fac ca-l lovesc, nus cum Dumnezeu, reusesc sa-i lipesc pe burta, direct pe piele, cutitul incins. Nu purta tricou, ca isi etala muschii NOT prin casa asa ca va dati seama cum a reactionat. A scos un urlet visceral de am zis ca e gata, acus moare. In cateva minute se umflase locul si se inrosise ceva de speriat. I-am pus spirt, ca sa stiam de la un doctor si la mine merge mereu. Pun spirt imediat dupa ce m-am ars si credeti-ma ca in viata mea mi-am ars mainile de 1000 de ori si nu fac basica sau nu ma mai ustura deloc ,dar chestia e sa ti spirtul acolo cam 30 de minute. arata ca naiba. A doua zi, chinul de pe lume, ca se freca tricoul de arsura, ce sa mai, naspa rau . M-a iertat si prin urmare azi, am comis-o din nou. Din gluma am vrut sa-l sperii ascunsa dupa o usa, cva si el ma sperie de fac pe mine si am vrut sa ma prefac ca-l lovesc cu lanseta copilului. `Numa’ ca , ghinion de nesansa, chiar i-am tras o mega lovitura in cap cu lansseta, pentru ca nu am anticipat corect daca a trcut de o anumita zona si credeam ca e mai in spate. Acum chiar ca s-a suparat. Ete, al naibii, dar el cand ma sperie de ma pp pe mine cum o fi?

Claudia? Claudia si mai cum?

 Claudia de la Mellon Romania. Pai bine doamna, cum va mai cheama? Doar Claudia ca la curve?  Dialogul acesta a avut loc intre mine si domnisoara Claudia, agent de recuperare credite de la Mellon Romania. Cum s-a intamplat? Iata cum:                                                                                                                                                                                                                                    In 2005 am hotarat sa ne mutam din casa parinteasca eu, cu sotul si copilul. Am cumparat un apartament si asta a fost. Pe locul vechii case a parintilor mei, fratele cu sora mea si cu familiile lor au ridicat o casa cu 2 etaje, suficient de mare cat sa nu se inghesuie unii intr-altii. Cu ei statea si maica-mea si fiecare stapanea cate un etaj. In 2012, un incendiu a facut praf mansarda si ultimul nivel, asadar pana termina ei de reparat casa in vara asta, am luat-o pe maica-mea la noi. Toti si-au pus economiile la bataie pentru reconstruirea locuintei. Sora-mea avea un card de credit de la Cec Bank si a ramas datoare cu dobanda pe o luna adica 200 de lei.      La data la care a facut acel card, nu avea telefon fix asa ca l-a trecut in contract pe al meu, astfel incat, Mellon Romania mi-a sunat dulce in ureche aseara. E a doua oara cand Claudia suna pe fix si da de maica-mea, ca aseara.  Data trecuta cand a sunat i-a lasat maica-mii un nr de telefon la care sa o sune sora-me precum si numele mic, ca la curve: Claudia. Evident ca pe sora-mea a durut-o in cur si pe buna dreptate atata timp cat nu stia numele complet al individei.A platit restanta de atunci si cu asta basta. Aseara cand a sunat din nou tampita asta, am vrut sa vorbesc eu cu ea,dar una din pisici a sarit pe telefon si s-a intrerupt.Cand a sunat din nou, tampita, foarte ofuscata, mi-a reprosat ca i-am inchis telefonul. La fel de ofuscata i-am explicat ca e o cretina, ca nu i-a inchis nimeni nici un telefon si ca ar fi bine sa imi repete numele ei complet. A refuzat ca un copil razgaiat drept pentru care i-am inchis telefonul. Si iar a sunat si iar i-am inchis. Si tot asa de vreo 6 ori. Intr-un final am facut o reclamatie telefonica, la numarul de ls sediul central Mellon Romania, cu recomandarea de a-i face un control psihic tampitei si de a-i mai taia un pic din accentul moldovenesc.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *