Povestea tatuajelor mele

Papen mi-a predate leapşa cu povestea tatuajelor mele dintr-un anumit motiv…

Povestea tatuajelor mele a început acum 4 ani. Avem 18 ani, eram tânăr şi neliniştit, eram salvamar la Water Park, luasem banii şi rămăsesem cu vreo 2 milioane. Şi nu ştiam pe ce să-i cheltui. Aşa c-am zis să-mi trag două şi anume tatuaje pe inelare. Un A şi încă un A. De la Ardeleanu Andrei. Sau de la Alcoolicii Anonimi , depinde cum vrei să priveşti lucrurile. Şi da, ca să răspund şi celeilalte categorii de glumeţi, mi-am tatuat iniţialele ca să nu uit cum mă cheamă .

De făcut le-am făcut la un salon ce-şi avea locaţia pe undeva prin Dorobanţi (sunt băiat gigea). Iniţial n-am avut nici o problemă cu ai mei, pentru că erau plecaţi la ţară în perioada aia (în clasa a zecea mi-am băgat belciug în urechea stângă când erau plecaţi d-acasă, deci aveam experienţe din astea). Eram de neoprit. Până s-au întors şi au avut un şoc. Mai mult mama, ca tata le-a văzut mult mai târziu. Şi-a dat el seama că erau destul de permanente şi nu mi-a mai zis nimic.

Al doilea tatuaj este un tribal pe mâna stângă. Mi l-am făcut la un salon de tatuaje când am împlinit 19 ani. Nu reprezintă nimic special. Am vrut un tribal, am dat search pe Google, am găsit un model, mi-a plăcut, l-am printat, l-am arătat omului şi asta a fost. Nu-i nici o filozofie. Şi nici nu mă interesează dacă îl mai are cineva. Din partea mea să-şi facă toţi modelul pe care îl am eu . Ah, ţin minte că i-am zis unuia că tata este din Noua Zeelandă şi că tribalul ăsta reprezintă simbolul tribului din care el face parte. Nu ştia dacă să mă creadă sau nu . Povestea cu ai mei aici este mai “comunicativ㔸 în sensul că pe mama am anunţat-o, dar nu m-a crezut în stare până nu m-a văzut cu el pe mână . Pe tata l-am lăsat să privească şi să facă el “primul pas”. După vreo lună m-a întreabă când îl dau jos. Când i-am zis ca nu-l dau jos niciodată mi-a zis doar să termin cu prostiile şi să mă ţin de şcoală . Ştiţi vorba aia: “Ce are sula cu prefectura.” Sau ceva de genu’. Aşa arată după 3 ani.

Pool Breack Pro

Este jocul pe care-l joc de 3 zile încontinuu. Îmi place mult mai mult decât celelalte jocuri de tip biliard. Motivul: varietatea și modul 3D foarte foarte bun.

Astfel, în versiunea Pool ai de ales între:

Pool 8-Ball – jocul clasic de biliard

Pool 9-Ball – jocul de biliard în care ai 9 bile numerotate de la 1 la 9, iar tu trebuie să le bagi în ordinea numerelor.

Pool 8-Ball (UK) – se aseamănă mai mult cu jocul clasic: bilele sunt roșii și galbene, fără numere pe ele; prima culoare băgată este culoarea cu care joci până la final.

One Pocket – bilele sunt împrăștiate pe masă iar sistemul îți arată random bila si gaură în care trebuie să o înfigi.

Carom Billiards – n-am înțeles care-i treaba cu jocul asta.

Just Place-n-Shoot! – așezi întâi bila albă apoi restul bilelor; la final te spargi în figuri și încerci să faci trick-uri cu bilele; mie mi-a ieșit unul singur.

Versiunea Snooker este cea clasică, cea în variantă cu 6 bile roșii sau cu 10 bile de aceeași culoare.

Varianta Carrom este tot un fel de biliard, dar în loc de bile ai un fel de table negre și albe. Bila neagra este înlocuită cu o tablă roșie. În modul Crokinole am încercat să înțeleg ceva din el dar n-am reușit. Dacă vouă va iese, multă baftă.

Ce-mi mai place la acest joc: faptul că în afara mesei clasice de biliard, ai și variantă mesei în formă de hexagon; atât în modul pool cât și în cel snooker.

Ai posibilitatea să joci cu un prieten pe același telefon, sau cu droid-ul (după cum spune chiar jocul) sau online. Dacă alegi să joci cu telefonul, versiunea rokkie o să-ți lase impresia că ai un oponent cu un retard mental, căci dacă va înfige 2 bile va fi o adevărată minune. Ca să simțiți într-adevăr că jucați, alegeți dificultatea “experimentat” sau “veteran”.

p.s.: datorită acestui joc am învățat și eu că la snooker se bagă una roșie și una de altă culoare .

Jocul îl găsiți aici pe bani sau aici pe moca (sau în alte părți). Voi decideți dacă sunteți corecți sau nu . Mai jos va las un video, să știți pe ce dați banii.

p.s. 2: este cea mai bună versiune de video pe care am găsit-o în cele 30 de secunde de căutare. săriți pe la jumatea lui. mai mult de un minut nu aveți nevoie pentru a vă forma o idee despre el.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *