Pentalog isi va reloca activitatea… pe malul marii!

Anul acesta Pentlog sarbatoreste 15 ani de existenta in Romania si 10 ani de existenta in Moldova cu o decizie-soc: isi va reloca intreaga activitate, toti cei 750 de colaboratori din cele 6 agentii, intr-o locatie noua – litoralul Marii Negre! Pentru cine nu ne crede, avem un singur cuvant: Pentalog.

  1. redactorului c.f. Dictionarului Explicativ al limbii Pentalogiene: PentaStocks.n. compus din en. WoodStock si fr. Pentalog 1. Prilej de reuniune al colegilor si prietenilor din cadrul grupului Pentalog; 2.Celebrarea unui numar marcant de ani din existenta companiei; 3. Cel mai mare si cel mai vesel festival de pe malul marii.

Recunoastem, relocarea este doar pe perioada weekend-ului…dar este un moment marcant, pe care il vom celebra impreuna, cu multa bucurie si bineinteles dupa un principiu respectat cu strictete atat in business cat si la petreceri:

“go big or go home!”

Vezi și: Despre Summerwell

Oricine a trecut prin PentaStock (si nu putini dintre noi zambesc complicitar la auzirea numelui) este martor al maiestriei cu care stim sa petrecem. In prezent, ne mandrim cu foarte multi colegi noi, deosebit de dedicati, pe proiecte aflate mereu in crestere. Consideram ca PentaStock 2015 este ocazia perfecta pentru a raspandi spiritul pentalogian, cultura si valorile grupului si in randul celor noi-veniti si o reimprospatare si o intarire in randul “veteranilor”.

Numaram zilele ramase pana la marea imbarcare spre litoral, anticipam senzatiile si emotiile, incercam sa ghicim surprizele ce ni se pregatesc si suntem nerabdatori sa dam startul petrecerii! Asteptarile sunt mari mai ales ca, asa cum bine ne sta in fire, mereu facem lucrurile mai bine, mai distractive, mai…Pentalog!

Iar daca e petrecere trebuie sa avem si concursuri cu premii! Este simplu sa castigi: Fii cel mai activ Pentalog-uian de pe Facebook in weekendul PentaStock2015 si poti castiga o drona sau un monitor de activitate. Iata concursurile:

  1. Cel mai tare status cu #PentaStock2015

Suntem siguri ca vei pune pe Facebook ca te distrezi la mare, poze cu marea si vei povesti despre momente amuzante de la festival. Adauga hashtag-ul #PentaStock2015 ca sa iti inscrii fiecare postare pe care il publici in concurs, iar inainte de miezul noptii vom premia cel mai tare status cu o drona!

Reluam:

  1. Publica postari pe profilul tau cu si despre PentaStock alaturi de hashtag-ul special de eveniment #PentaStock2015 (ai grija ca postarile sa fie publice; profilul sa iti apartina).

b.Distreaza-te si mai posteaza ceva!

c.Asteapta momentul festiv sa vezi daca ai castigat!

  1. Cea mai haioasa poza

Iti pregatim un loc special de poze si iti propunem sa profiti de el! Publica cele mai haioase poze, foloseste hashtagul evenimentului (#Pentastock2015), strange like-uri de la prietenii tai. Poza cu cele mai multe like-uri primeste un monitor de activitate ca sa fii cel mai fit din Pentalog! Ca sa vedem pozele tale, nu uita sa le setezi ca fiind publice.

Distractie placuta!

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *