RDS – Rețeaua de Şpârle

Ştie toată lumea că RCS/RDS deține monopol peste internetul, televiziunea şi telefonia fixă din    România ? Cred că da. Eh, cu toate astea, nesimțirea cu care tratează ei clienții mi se pare inadmisibilă.

Am o cunoştință care a făcut cerere pentru decodor, ca să se poată uita cum trebuie la televizor, fără să mai stea să numere puricii de pe ecran. Şi-a permis un televizor cât peretele care în momentul ăsta transmite imaginea cam cum o transmitea televizorul bunicului de pe vremea celui de-al doilea Război Mondial.

A făcut cerere telefonică acum vreo 4 luni. Nici până-n ziua de azi n-a primit un răspuns. Azi s-a dus la casieria de la ea din cartier ca să plătească facture şi ca să întrebe de decodor. Aia de la casă o întreabă, foarte flegmatică: “Ați făcut cerere telefonică ?” Desigur, altfel nu poți să primeşti acest decodor. Se acceptă doar cererea telefonică. “Păi în cazul ăsta trebie să aşteptați până vă contactează cei de la relații cu clienții. Sau puteți suna la numărul de telefon de acolo ca să vedeți ce puteți să faceți.” În rest praf în ochi. Nici un răspuns concret.

Ajunge cunoştința acasă şi sună la relații cu clienții. Sigur, toți operatorii erau angajați în alte discuții. Răspunde Gogu Operatoru’ şi-i oferă nişte răspunsul final, un fel de daună totală: “Puteți să mergeți la Snagov, acolo avem decodoare pe stoc.”  Bine că nu a trimis-o prin Arad sau prin Satu Mare. Cu ocazia asta vizita şi oraşul şi se întorcea şi cu un decodor.

Atât de greu o fi să bage nişte sărăcii de decodoare, mai ales când cererea este aşa de mare ? Atât de scumpe or fi ? Sau poate sunt rare, precum diamantele, şi-atunci s-ar explica de ce este prohibiția asta la ei în depozit.

O decizie bună ar fi desfacerea contractului cu ei şi trecerea la UPC/Astral sau altă firmă de cablu care are decodoare pe stoc şi care nu umblă la cablu pentru a transmite cu păduchi şi alte ligioane imaginea

Râzi bă prostule

Doi bărbați şi jumătate este un serial de mega succes în State şi cam peste tot în lume. Are actori bine plătiți şi un rating de 7.2 pe imdb. Cu toate astea eu nu pot să mă uit la el. Poa’ să aibă cele mai tari glume din lume, scrise de cei mai buni şcenarişti de la Hollywod.

Mi se pare jenant să mă uit la un serial şi să aud râsete pe fundal în momentul în care unul dintre actori face o poantă sau spune o glumă. E ca şi cum producătorul mi-ar spune: “Râzi bă prostule la gluma asta că-i amuzantă.” Pe bune ? Am capacitatea de-a râde la o dumă, dar mă simt jignit când aud un platou întreg cum se hăhăie la comandă. Măcar dacă ăia de-ar râde ar face-o natural. Dar nici măcar asta nu se întâmplă. În platou este un gigel cu o bucată de carton pe care scrie: “Râdeți acum” sau “Râdeți puternic” sau “Chicotiți”.

Făcând o analogie şi bătând puțin câmpii, ăia care stau în public şi râd la comandă probabil au un asemenea gigel şi în dormitor, care-i ajută în timpul sexului. “Acum stai capră”, “Acum suge-o”, “Acum ridică-te”, “Sărut-o bă boule.”

D-asta n-o să mă uit vreo dată la Doi bărbați şi-al treilea la pubertate, Cum am babardit-o pe mă-ta sau Teoria Gang Bang. Dacă vreți un serial, sau mă rog, sitcom mişto, comedie bună, fără hlizeli regizate, vă recomand Entourage. Asta în caz că nu l-ați văzut.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *