Sistem de inspectie video a forajelor de apa Ridgid SeeSnake

Camerele pentru video inspectie RIDGID SeeSnake si-au gasit o noua aplicabilitate, fiind folosite pentru inspectia forajelor de apa noi sau in curs de reabilitare. Pentru inspectia forajelor din jurul orasului Alexandria, firma 3T Construct a utilizat un sistem de video inspectie RIDGID SeeSnake de 99 de metri, dotat cu un monitor cu inregistrare digitala model CS 10.

Procesul de reabilitare a forajelor are ca obiectiv aducerea la starea de eficienta initiala a acestora , utilizand echipamente mecanice cat si substante chimice. Principalele etape ale procedurii de reabilitare sunt inspectia video, decolmatarea, denisiparea si reabilitarea chimica.

Inspectia video a forajelor consta in introducerea unei camere video speciale in foraje si vizionarea coloanei de foraj, a filtrelor, adancimii reale a putului cat si a pompei.

despre-rigid-seesnake

RIDGID a dezvoltat un echipament special pentru inspectia forajelor in curs de reabilitare, pe platforma unui sistem de video inspectie de 99 metri lungime. Acesta este dotat cu un cablu impingator cu o lungime de 160 de metri si un diametru de 8 mm cat si cu un contor metric performant – RIDGID CountPlus.

Capul video este color cu functie de autoaliniere a imaginii si un diametru exterior de 35 mm. Capul video este fabricat din otel inoxidabil si are lentila din cristal de safir.

EcoAbac Serv din Craiova are in dotare un astfel de sistem de inspectie video a forajelor de apa, pe care il foloseste zilnic (dupa cum declara directorul firmei, domnul Adrian Abagiu).

O inspectie pentru un foraj de 100 de metri costa 200 EUR + TVA iar pentru cele pana in 150 de metrii, 300 EUR + TVA. Clientii sunt firme care se ocupa cu reabilitarea forajelor, platforme industriale care dispun de foraje proprii sau persoane fizice.

Sistemul de video inspectie pentru foraje de apa se poate conecta la oricare dintre monitoarele RIDGID precum LT 1000, CS 10 sau monitorul cu tastatura incorporate CS 1000. Toate sistemele sunt livrate impreuna cu software-ul de raportare RIDGID HQ.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *