Te-ar interesa un blog despre tatuaje?

Tatuajele le-am făcut într-un moment în care am zis: eu vreau să mă tatuez. Fără să mă gândesc la consecinţe. A fost o chestie de moment, n-am analizat situaţia prea mult. Am avut banii, am aruncat 2 ochi pe net şi mi-a fost suficient.

Şi să fi vrut să aflu întâmplări, povestiri, regrete sau bucurii ce urmau să apară o dată cu pictura de pe corp, nu aveam unde să găsesc. Doar nişte răşini de pseudo site-uri/bloguri care au încărcate poze cu tatuaje luate de pe Google Images random şi trântite acolo. Fără o poveste, fără nişte sfaturi, fără bucurii sau regrete. Doar imagini. Dacă aveam noroc le găseam puse pe categorii: căluţi roz/fluturi gigea/motani cu cap de sfeclă/tatuaje pentru el/tatuaje pentru ea/tribale. Gen. Asta se întâmpla acum 4 ani.

Acum situaţia este fix aceeaşi. Nimic pe această nişă. Motiv pentru care 4 oameni (subsemnatul, Vali, Dragoş şi Daniel ) au hotărât să facem ceva în privinţa asta.

Într-un timp foarte scurt vom lansa ceea ce va fi cel mai mişto lucru pe nişta asta: un blog/site unde vom aduna poveşti, întâmplări, amintiri etc legate de tatuaje. Vrem să facem ceva frumos.

Acum vreau să te întreb pe tine: te-ar interesa un blog despre tatuaje ? Lasă-mi un comentariu în care să-mi spui, cât de detaliat poţi/vrei, părerea ta despre această idee.

Taxi Profesional – Prosionişti în ţepe

118 vizualizari

Citind articolul de aici mi-am adus aminte că am şi eu peripeţii cu taximetriştii. Bine, ce vă povestesc mai jos se întâmplă cu rechini din ăia nesimţiţi. Dar mai bine citiţi.

Eram în întârziere, mă grăbeam să ajung la serviciu. Acum un an şi ceva, când se întâmplă situaţia, lucram. Eram în zona Apaca, şi fiind în întârziere, mă urc într-un taxi. Erau 2 parcate pe colţ, lângă florărie (cine cunoaşte zona, ştie exact locul). Mă uit pe uşă, 1.35 lei/km. Eu ştiam că preţul minim este de 1.39 lei, dar n-am băgat de seamă. Mă urc, îi zic taximetristului să mă ducă la Sebastian 88, el îmi zice că-i ok şi dă să pornească aparatul. Eu atunci mă uit la taxator şi când văd preţul. Să-mi cadă plombele. 3.5 lei/km.

blog-cu-tatuaje

Îi zic: “Lăsaţi, să meargă alţii cu 3 lei 50 pe km.” Ce-mi zice ? “Păi face 20 de lei cursa până acolo.” Nu l-am băgat în seamă, m-am dus în parcare la AFI şi am luat de acolo Meridian. Cât a făcut cursa ? 5 lei, 10 cu tot cu şpagă. Atunci mi-a părut rău că n-am apucat să le reţin datele.

După câteva zile trec din nou prin zonă. Şi ce văd ? Taxi Profesional – 1.35/km. Am trecut foarte aproape de maşină, şi ce avea în paranteză ? TARIF DE NOAPTE. Va să zică, 1.35 lei pe km este tariful de noapte. Dar ăla de zi care este ? 3 lei jumate ? Şi de ce nu-i trecut pe uşă ?

Maşinile companiei sunt un Logan (B 877 DAN) şi un Golf 5 (B 94 ZAR), cu indicative 01 şi 02 sau O 1 şi O 2, nu ştiu exact, deoarece fonturile erau ciudate rău de tot. Cred că asta-i toată firma. Plus că Golful e d-ăla sport, în două uşi, cu geamuri fumurii şi pe faţă. Adică fix ce nu are voie să aibe un taxi.

Acum nu se mai cheamă Profesional, se cheamă altfel. Îmi scapă numele, dar tot pe acolo îşi fac veacul. Apaca – Cora Lujerului – Regie şi eventual Afi.

Probabil ştiţi cu toţii, dar vă mai spun şi eu o data, că nu mă doare mâna să scriu: căscaţi bine ochii înainte să vă urcaţi într-un taxi. Mai ales voi ăştia din provincie. Dacă şoferul pare ţepar, staţi cu ochii pe aparat, iar dacă vedeţi că sunteţi taxaţi “la pas”, cereţi să oprească şi cereţi bon cu ştampilă. Sau cereţi să oprească lângă o patrulă de poliţie. Sau faceţi comandă

3 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *