Tutorial – Cum să agăţi minore

Înainte de toate, trebuie să clarific un lucru: dacă vrei să fie cu finalizare, ar trebui să fii şi tu tot minor, altfel, dacă se supără aia mică pe tine, poate păţeşti ca profesorul ăla de sport de la jan mone, şi ar fi cam naşpa. Dacă vrei doar aşa, de dixtracţie, e ok şi de-o muie scurtă, merge .

Şi acum etapele:

  1. De preferat ar fi să aibe maxim 16 ani. De la 17 ani în sus încep să se prindă de unele chestii şi să fie puţin mai greu. Dar nu cred că este o regulă. Sunt unele care au trecut de 27 şi pute prostia în ele. Dacă e bună tipa, dă-i înainte cu tupeu.
  2. P-astea mici încă nu le vrăjeşti cu maşini şi cluburi de fiţe. Lor le iei ochii cu un telefon pricopsit, cu o treanţă scumpă (naic obligatoriu dacă eşti mai sportiv; polo garaj, pulănber, zara sau haşenem dacă eşti mai office).
  3. Telefonul tău, foarte important, să nu fie mai prost ca al ei. Nu poţi să ai un 3310 şi ea un Iphone. Nu merge. Când o fi să ieşiţi la vreo bodegă de fiţe (ai grijă să nu spargi mulţi bani pe curu’ ei, că dacă nu merge, s-a dus pe pulă alocaţia). Dacă ea are un Aifon 4S, tu să ai măcar unul la fel. Sau unul mai pricopsit. Dacă totuşi nu ai, împrumută unul. Sau închiriază de undeva. Aici n-am cum să te ajut.
  4. Si aşa poţi să începi o semi discuţie despre aplicaţii (îi zic semi pentru că nu poţi să vorbeşti la o primă întâlnire despre ce aplicaţii ai mai luat din app store sau din marker. da’ plm, decât să vă uitaţi pe pereţi, mai bine să aveţi ceva de vorbă). Despre cum poţi să copiezi cu telefonul la lucrările de control. Dacă ai tu o aplicaţie care îţi arată compatibilitatea zodiilor sau a zilelor de naştere, ai udat-o maxim. Ele citesc şi la 35 de ani horoscopul de pe Facebook sau din Libertatea.
  5. Fumează. Chiar şi dacă nu fumezi, prefă-te că fumezi. O să-i laşi impresia că eşti mai matur în gândire, mai independent, spune-i că te doare în cur dacă părinţii/profesorii află, că oricum tu faci ce vrei cu viaţa ta. Atitudinea asta de rebel o va da pe spate.
  6. Apropo de atitudinea de rebel, spune-i cum tu i-ai zis profei de mate că nu ai chef să dai teză, tu vrei să te duci să bei o bere.
  7. Explică-i cum ai băut o navetă de tequila şi cum ai mers pe scuter 30 de km până oriunde ca să mai cumperi băutură. Evident, tu erai singurul treaz. După o navetă de tequila. Accentuează anumite chestii, ca să îi intre în cap şi să-şi dea seama cine e masculul alfa
0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *