Un ţânţar

Eram pe peron la Victoriei pe data de 13 ianuarie. Mă duceam acasă. Să fi fost vreo unşpe noaptea. Eu mă jucam pe telefon când simt o gâdilătură pe degetul mare de la mână. Mă uit şi ce văd ? Un ţânţar. Pe 13 ianuarie 2012.

Se pregătea să mă penetreze cu trompa. Pentru o secunda am vrut să-l las să se adape, dar m-am răzgândit. Am vrut să-l ard, dar m-am gândit că poate este Optimus Prime-ul ţânţarilor. Ultimul din generaţia lui din sezonul 2011. Poate va prinde şi finalul apocaliptic din decembrie anul curent.

Doar l-am suflat ca să-şi ia zborul prin tunel, către ascunzătoarea secretă a ţânţarilor mutanţi. Pentru că frate, un ţânţar viu pe 13 ianuarie nu poate fi altceva decât o anomalie a naturii, o bestie de dimensiuni centimetrice ori milimetrice (cum vreţi voi), o monstruozitate şi în acelaşi timp un model privit cu aspiraţie de cei din rasa lui.

Un jandarm şi-a tăiat cariciul

De supărare că-l are prea mic, un jandarm din Focşani şi-a tăiat belengherul. A zis: “Muie bă puţă mică” apoi i-a făcut sepuku cu un satâr de spart oase de porc. Până la urmă este de înţeles atitudinea omului: dacă tot e mică şi insuficientă şi aproape inutilizabilă, de ce să ocupe locul în chiloţi degeaba ? Plus că are baston. Şi ştiţi că oamenii care au pula mică compensează prin utilizarea obiectelor mari. Ceea ce înseamnă că este posibil ca toţi jandarmii să aibă pula mică. Nu m-ar mira să fie complexaţi de chestia asta, având în vedere numărul de abuzurile făcute de ei constant. Au ceva în cap şi pe tema asta; un pitic în formă de penis care le şopteşte: “Uite, bate-l p-ăla. O are mai mare ca a ta. Şi p-ăla, că deja o are aproape erectă. Vezi că e unu’ ceva mai în spate. Dăi doar gaze, că vă potriviţi la măsuri.”

Dacă se va stabili că a fost vorba de un accident, jandarmul nu are pentru ce să dea socoteală. Dacă se va stabili că s-a automutilat cu bună intenţie, nu este exclus să aibă probleme şi la serviciu.

Nu-nţeleg. N-are voie omul să-şi facă crestături pe pulă ? N-are voie să se pişe ca prin sită, dacă asta este dorinţa lui. Să cerceteze şi să afle ce ? Că vroia să scrie pe organul sexual: “Te iubesc fă !” Unde fă face referire, evident, la nevastă-sa. Şi tocmai că dacă se va stabili că a fost un accident, atunci să-l sancţioneze. Dar nu cu bani sau cu pierderea locului de muncă, ci cu bătaia. Căci trebuie să fii extrem de prost încât să te tai pe pulă din greşeală.

Altfel, sunt curios cum vor cerceta organele abilitate cazul şi cum vor determina dacă a vrut sau nu să facă omletă din cârnatul de bere ce-i atârnă în pantaloni. Cel mai simplu ar fi să-l întrebe: “Bă, ai vrut sau nu să-ţi tai cariciul ?”

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *