Update: De ce e @luPULAlbastru1 un bou

În principiu d-asta. Aşa îţi dai seama dacă un om are un caracter de 2 lei sau nu.

Probabil vă întrebaţi de ce nu apare comentariul. Păi din două motive şi un caz particular: 1. nu las toate dejecţiile umane să comenteze aici şi 2. nu-mi plăteşte Badea găzduirea, deci este alegerea mea pe cine spamez şi pe cine nu.

Desigur, aş putea să-i urez şi eu lu’ mă-sa de toate, dar ce vină are ea că fi-su’ e bou ? Prin logică ea ar fi vacă. Doar că n-are rost să jignesc bietele fiinţe. Aşa că n-am să mai pun numele lor în faţa unor animale. Până la urmă dobitoacele alea au un folos. Plus că sunt mai deştept ca el şi pot să râd de prostia lui fără să folosesc injurii. E simplu să enumeri un cârnat de mui, puli, morţi şi alte asemenea cuvinte, iar la final să zici: cu dedicaţie pentru cutărescu. E mai complicat însă să spui ceva argumentat. Sau pentru el se pare că este.

Revenind la nea “era o vreme când făceam şpagatul pe 2 scaune”, m-a amuzat comentariul lui, deşi mă aşteptam să scoată mai mult. Şi nu pentu că-mi place să fiu înjurat, ci pentru că pe mine mă amuză oamenii proşti. Pentru că da, Mircea Badea e un prost care, în spatele unor cuvinte pe care le foloseşte la televizor doar pentru a creşte în ochii fanilor OTV, nu este decât un alt individ ce foloseşte înjurăturile pentru a se apăra. Un comentariu argumentat este mai greu de scos. Desigur, va spune că nu-şi pierde vremea cu toţi ciumpalacii. Mi se pare normal, sunt buni doar ăia care-l ling în dos şi care-şi fac conturi pe Twitter ca să-l salute din nu ştiu ce ţară asiatică. Eu mă gândeam să-i fac o categorie specială unde să bag toate miştourile pa adresa lui. Pentru că vezi tu domnule Badea, pentru mine ai depăşit stadiul de “ăla care are o emisiune la televizor” şi atât.

Domnule Badea, priviţi ce copertă am găsit pe net. E cu topmodela în prim plan: Cică aveţi puţa mică ? Este adevărat ? Cum comentaţi. Parcă vă lăudaţi că mărimea organului vă ajută la şpagat.

Lăsaţi, nu-i nevoie să spuneţi că mama nu s-a plâns de performanţele dumneavoastră din dormitor. Îmi dau seama că mai mult de atât nu puteţi scoate, oricât v-aţi încorda. Mai ştiu şi că o să spuneţi ca m-aş tăvăli în chinuri dacă prostia ar durea. Cunoaştem domnule Badea asemenea expresii, poate chiar mai multe decât cunoaşteţi dumneavoastră. Cunoaştem şi înjurături grupa mare, chiar dacă nu ne dăm de cartier, din miezu’ Salăjeanului. Dar mai cunoaştem şi argumentare logică, lucru aparent străin dumneavoastră.

p.s.: e frumos să visezi, dar chiar să zici că eşti precum lupul albastru ? crede-ma, mult mai bine ţi se potriveşte luPULAlbastru. sau, dacă vrei tu, şpagatistulalbastru.

p.s.2: ştiu, editarea pozei este rudimentar făcută. dar nu-i badea ăla pentru care merită să-ţi baţi capul prea mult.

2 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *