Invitatii si marturii de nunta inedite

Cum nunta este un moment important in viata fiecaruia, este foarte important si cum alegeti sa comunicati acest eveniment. Invitatia este importanta deoarece ea este „vestitoarea“ evenimentului si cea care are primul impact emotional, iar marturia este cea care ramane mereu o amintire frumoasa.

Bun, si atunci cum alegeti?! Poate ca da, internetul este plin de modele care iti fura ochii, insa care este cel mai potrivit?!

Modelul invitatiei trebuie ales tinand cont de unul sau mai multi factori precum: locatia in care va avea loc nunta, cum v-ati cunoscut, unde sau cand a spus ea „DA“, culorile predominante pe care le-ati ales sa va reprezinte evenimentul, lucru sau lucrurile care va definesc ca si cuplu (de exemplu: daca ambii sunteti pasionati de schi punteti face invitatii si marturii cu aceasta tematica; la polul opus se poate afla pasiunea pentru mare, aceasta tematica oferind multiple accesorii si decoratiuni speciale).

Dupa ce ati stabilit tema nuntii, noi va putem ghida in ceea ce priveste partea grafica, putem veni in ajutor cu idei de marturii, meniuri, cutii darv si diverse aranjamente, fotograf, videograf si multe altele pe care le gasiti AICI.

Idei invitatii nunta si marturii

Atat invitatiile cat si marturiile putem sa le realizam pe o anumita tematica sau diferit.

Cateva idei interesante de invitatii sunt:

  • invitatia puzzle – pentru a afla ce anume doriti sa ii transmiteti, cat si toate datele evenimentului va trebui sa rezolve un puzzle, mai mic sau mai mare in functie de preferinte (modelul poate fi vizualizat aici )
  • invitatia la film – daca va plac amandurora zilele ploioase in care filmele sunt vizionate pe banda rulanta sau pur si simplu aveti o pasiune pentru filme si industria cinematografica, iti recomandam urmatorul model.
  • daca sunteti fani muzica electronica, rock sau orice alt gen, puteti face invitatie stil bilet de festival (model)
  • daca timpul nu va sperie si vreti sa alegeti cea mai veche cale de comunicare pentru a va anunta evenimetul, atunci invitatia stil sticluta mesagera este o varianta potrivita pentru voi.
  • o alta invitatie este cea stil calendar, care poate fi personalizat dupa bunul plac. Modelul se poate vizualiza in urmatorul link.
  • dar sa nu uitam si de invitatiile clasice cu accesorii elegante precum dantela
  • sau de cele tip carte postala.

Marturiile nu trebuiesc neaparat alese in functie de invitatie, dar ar fi bine sa fie ceva care sa va reprezinte si sa fie totodata si o amintire frumoasa pentru invitatii vostri.

Bineinteles, idei sunt multe si posibilitati si mai multe. Doar de voi depinde ce alegeti si ce considerati ca se potriveste pe stilul nuntii si al invitatilor vostri.

De aceea, daca nu ati vazut modelul pe care vi-l doriti si vreti un model unic, personalizat pe stilul si preferintele voastre va oferim posibilitatea de a veni cu ideea iar noi va cream grafica pentru invitatia personalizata cu ajutorul partenerilor nostri de la IQ BRANDS.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *