Superb! CSM Târgoviște elimină campioana și dispută finala Cupei

CSM Târgoviște a izbutit un rezultat istoric la volei feminin, 3-2 (23-25, 15-25, 26-24, 25-21, 15-12) în fața campioanei CS Volei Alba-Blaj și calificarea în finala Cupei României.

Trupa lui Zoran Terzic a revenit senzațional de la 0-2, administrându-i prima înfrângere în acest sezon competițional puternicei formații ardelene, victorie care, de altfel, a închis gura răutăcioșilor care îi tot cântau prohodul formației noastre.

Fetele au dat dovadă de o tărie de caracter extraordinară, făcând posibil ceea ce părea imposibil, o victorie în fața campioanei și calificarea în finală.

Felicitări întregii echipe: Milagros Colar, Roxana Ivanof, Marta Drpa, Alexandra Sobo, Bianka Busa, Alexandra Trică, Diana Calotă, Suzana Cebic, Katja Medved, Sorina Marian, Eva Chantana și Bianca Mitranescu.

Finala Cupei României se joacă duminică, 10 aprilie, ora 12:00, la Piatra Neamț, între CSM Târgoviște și CSM București, recentă câștigătoare a Challenge Cup și care a învins în semifinala formația CSU Medicina CSȘ Tîrgu-Mureș cu scorul de 3-1.

De altfel, cele două echipe își vor măsura forțele și în semifinalele campionatului, când se vor duela joi și vineri, de la ora 18:00, în Capitală, scorul general fiind egal, 1-1.

Sediul ALDE Dâmbovița, inaugurat în prezența a 3 miniștri

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si copresedinte ALDE, Sorin Campeanu, ministrul Educatiei si vicepresedinte ALDE si Catalin Olteanu, secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei. Acestia au fost cei 3 membri ai Cabinetului Ponta prezenti la inaugurarea sediului ALDE Dambovita din municipiul Targoviste.

La evenimentul festiv au participat si liderii judeteni ALDE, precum deputatul Georgica Dumitru, presedinte ALDE Dambovita, Ionel Petre, presedinte executiv ALDE Dambovita, Cornel Chitulescu, prim-vicepresedinte ALDE Dambovita si copresedinte ALDE Targoviste, Relu Diamandi, vicepresedinte ALDE Dambovita si copresedinte ALDE Targoviste, alaturi de cateva zeci de alti membri ai formatiunii politice rezultata din fuziunea PC-PLR.

“In Dambovita fuziunea dintre PC si PLR este incheiata si suntem una dintre primele filiale judetene care a finalizat fara probleme procesul de fuziune. Suntem intr-o casa noua si sper sa ne indeplinim obiectivele stabilite in cadrul intalnirii de la Bran si sa devenim cea de-a 3-a forta politica in Dambovita”, a declarat deputatul Georgica Dumitru, presedinte ALDE Dambovita.

Ionel Petre, presedinte executiv ALDE Dambovita, a adaugat: “Sunt convins ca vom reusi sa ne ridicam la nivelul asteptarilor dambovitenilor, vom merge pe 10% target la alegerile viitoare, iar in perioada urmatoare vom identifica cei mai buni candidati la Primarii si vom finaliza listele de consilieri locali si judeteni”.

“Apreciez targetul pe care si l-au stabilit colegii de la Dambovita, este unul curajos, iar noi vom incerca sa guvernam cat mai bine si incercam sa raspundem nevoilor oamenilor cat mai bine. Le urez mult succes, asteptarile noastre sunt de alta natura, in sensul de ceea ce putem sa facem pentru nevoile oamenilor. Acestea sunt asteptarile oamenilor, sa facem lucruri practice, care sa le imbunatateasca viata”, a precizat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, copresedinte ALDE.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *