Vezi bilanțul activității primarului municipiului Moreni

Reteaua de apa rezolvata, extindere de apa si canal in curs de finalizare si de receptionare, alimentare cu apa in cartierele Bana si Pleasa, apa si canalizare in cartierul Tuicani. Acestea sunt doar cateva dintre implinirile primarului municipiului Moreni, Constantin Dinu, in anul 2015.

“Municipiul Moreni are rezolvata problema apei, reteaua publica, in proportie de 100% pentru gospodarii. Avem proiecte si finantare pentru inca trei strazi, care vor fi racordate la reteaua publica. In ceea ce priveste refacerea starii carosabilului, din totalul de 46 km, 44 km sunt modernizati. In anul 2015, au fost modernizate 15 strazi, reprezentand 15 km, iar acum se lucreaza la DC 9A, proiect in valoare de 40 de miliarde lei vechi. Pe strada Tineretului, lucrarea este realizata in proportie de 90% pentru primul strat de asfalt. In anul 2015 am beneficiat de un buget istoric! S-au facut lucrari la doua sali de sport, la Scoala Nr. 1, prin CNI (n. red. – Compania Nationala de Investitii), in valoare de 25 de miliarde lei vechi, si la Liceul Nr. 2, incepute in anul 1998, prin Ministerul Educatiei Nationale, si continuate pe POR (n. red. – Programul Operational Regional), care va fi inaugurata pe data de 20 decembrie, cu un meci demonstartiv de handbal la care am invitat echipa Dinamo Bucuresti sau reprezentativa nationala masculina a Romaniei. Pentru DJ 720, in parteneriat cu CJD, mai avem o rezerva de bani, contractul cu firma castigatoare a licitatiei nu a mai putut continua, dar lucrarile vor continua. Pentru 2016, vrem sa modernizam si sa dotam Spitalul Municipal Moreni, singurul care are acreditare, sa modernizam Clubul «Flacara», sa construim un bazin de inot semiolimpic, un parc si o zona de agrement in satul Nisipoasa”, a declarat Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni.

Vernisaj de excepție la Moreni

La Biblioteca Municipală a avut loc vernisajul expoziției ARTĂ MORENARĂ, organizată de Primăria municipiului Moreni și Uniunea Artiștilor Plastici Moreni. Evenimentul se înscrie în seria activităților programate pentru a marca Ziua Culturii Naționale. Expoziția va putea fi vizitată până în data de 28 ianuarie.

În semn de respect și apreciere pentru cei 18 artiști morenari care și-au expus lucrările, dar și pentru a celebra Ziua Culturii Naționale, Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni, le-a oferit câte o plachetă aniversară cu municipiul Moreni și i-a asigurat pe toți creatorii de artă că vor fi organizate periodic astfel de activități culturale.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *