Vlad Oprea dă asigurări ferme: “Stadion nou și promovarea în Liga a 2-a”

Candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria orașului Titu, Vlad Oprea, a oferit, alături de președintele interimar al PSD Titu, deputatul Ionuț Săvoiu, și echipa sa de candidați la Consiliul Local, asigurări ferme în ceea ce privește echipa de fotbal Urban Titu: stadion nou și promovarea în eșalonul secund.

“Vreau să fiu foarte bine înțeles și clar pentru toată lumea! După ce voi fi ales în funcția de primar, unul dintre obiectivele prioritare va fi construcția unui stadion nou și promovarea în Liga a 2-a. Este regretabilă situația gravă în care a ajuns formația noastră, care nu mai bate pe nimeni și ia bătaie chiar și cu 17-0. Nu se poate așa ceva! Le-am și comunicat să aibă răbdare până după alegeri, când situația se va schimba radical. Am ajuns de râsul fotbalului românesc”, ne-a mărturisit Vlad Oprea, un mare iubitor al sportului.

Vlad Oprea candidează pentru funcția de primar la Titu

Fostul viceprimar al orașului Titu, Vlad Oprea, a decis să candideze la alegerile locale de anul viitor pentru funcția de primar al urbei natale. În vârstă de 37 de ani, Vlad Oprea beneficiază de atuul tinereții, completat cu experiența administrativă semnificativă, acumulată în cadrul executivului din Titu, cu multiple realizări, dar și în calitate de consilier al primarului interimar al municipiului Târgoviște, Cristi Stan.

Cel mai probabil, Vlad Oprea va fi candidatul PSD, puterea de muncă, experiența administrativă și cunoașterea îndeaproape a problemelor comunității locale fiind argumentele care au condus la susținerea candidaturii sale de către colegii de partid.

Vlad Oprea este absolvent ANEFS și SNSPA, sloganul de campanie ales fiind “Pregătit să lupte pentru TINE”.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *