Omul de afaceri Constantin Boroianu s-a înscris în PDL

Omul de afaceri Constantin Boroianu s-a înscris în PDL Târgu-Neamț. Contactat telefonic, Constantin Boroianu a confirmat înscrierea sa în PDL Târgu-Neamț, argumentând că întotdeauna a fost un om de dreapta. „M-am înscris în PDL pentru că alte partide care să se muleze pe structura mea umană , profesională și politică, nu văd.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de trădători, iar la PSD nu am cum, pentru că eu nu am fost niciodată de stânga. Cei care se dau acum de stânga, n-au nicio legătură cu doctrina de stânga”, ne-a declarat Constantin Boroianu. Președintele interimar al organizației PDL Târgu-Neamț, Aurel Aciocârlănoae a confirmat și dânsul faptul că omul de afaceri târgnemțean s-a înscris în partid și a dat de înțeles că vor urma și alte înscrieri în PDL din partea altor oameni de afaceri locali. „Domnul Boroianu și-a făcut adeziune în PDL, momentan fiind doar un simplu membru.

Dar o să facem o ședință a Biroului Politic și cu siguranță va primi și o funcție în organizație. Domnul Boroianu este primul gospodar al orașului Târgu-Neamț, suntem mândri să-l avem printre noi, dânsul deține și o unitate producție a lemnului care are rezultate foarte bune. Suntem siguri că domnul Boroianu se va implica în bunul mers al comunității și va pune umărul la ridicarea partidului”, ne-a declarat Aurel Aciocârlănoae.

Întrebat de posibilitatea candidaturii lui Constantin Boroianu la funcția de primar la alegerile locale din 2016, Aurel Aciocârlănoae a dat de înțeles că omul de afaceri târgnemțean poate fi un posibil candidat la primărie. „Domnul Boroianu poate fi un posibil candidat la Primăria Târgu-Neamț, dar mai este până atunci. Încă nu am discutat despre această temă în cadrul organizației”, a mai spus președintele interimar PDL Târgu-Neamț.

Constantin Boroianu este un prosper om de afaceri, ce deține o fabrică de prelucrare a lemnului și este și președintele Asociației crescătorilor de animale Aerodrom din Târgu-Neamț.

Omul de afaceri Mihai Stoica în Consiliul Local Târgu-Neamț

În ședința ordinară a Consiliului Local de marți, 29 aprilie, orele 15.00 omul de afaceri Mihai Stoica va fi validat ca și consilier local al orașului Târgu-Neamț printr-un proiect de hotărâre ce va fi aprobat de legislativul târgnemțean.

Mihai Stoica este membru PDL de mai mulți ani și chiar dacă nu a mai activat politic în ultimii doi ani, acesta a reușit să ajungă în Consiliul Local în urma demisiei fostului președinte PDL Târgu-Neamț, Viorel Bălțătescu, atât din partid, cât și din Consiliul Local care a preluat șefia Partidului Mișcarea Populară din Târgu-Neamț. Mihai Stoica este un cunoscut om de afaceri din județul Neamț care deține și Pensiunea Carol din Târgu-Neamț, dar mai este cunoscut și ca fost consilier județean din partea PDL în mandatul 2008-2012.

În ședința ordinară CL de mâine vor fi supuse spre aprobare 14 proiecte de hotărâre.

Doru Viorel Ursu: România are nevoie de un președinte judecător, nu jucător

Doru Viorel Ursu este fostul Ministru de Interne în Guvernul Petre Roman din perioada 16 iunie 1990- 16 octombrie 1991, deputat în legislatura 1992-1996. Dar înainte de asta, în anul 1989 a devenit președintele Tribunalului Milita, iar în 1990 primește dosarul lui Nicu Ceaușescu.

Guvernul României condus de un guvern mondial

-Ce istorie are românul, domnule Doru Viorel Ursu?

În general cea de la răscrucea de interese.

-Ce va scrie istoria despre evenimentele din decembrie 1989?

Probabil va constata că nu a fost revoluție. Eu nu pomenesc niciodată cuvântul revoluție când mă refer la decembrie 1989, ci doar evenimentele din 1989. Evenimentele de atunci au avut un profund caracter anti-stat. De ce a trebuit să ne împușcăm între noi? De ce după moartea lui Ceaușescu au trebuit să piară oameni? Cine a avut interes să distrugă un stat pe care totuși, și nu facem nostalgii , dar dacă e să vorbim despre un politician român adevărat, Congresul Statelor Unite l-a invitat pe Nicolae Ceaușescu și nu pe altcineva. Dar acest stat în procesul de globalizare trebuia fărâmițat. Trebuie să recunoaștem că suntem împinși cu toții din ce în ce mai mult spre guvernul mondial, gladiatorii universali, cavalerii universului , cei care decid pentru noi, și probabil și pentru Guvernul României.

-Dar care e cel mai mare păcat al clasei politice de după 1989?

Plezirimsul și aflarea în treabă.

-Dar păcatul dumneavoastră care e?

Nu este numai unul, și faptul că nu mi-l recunosc întotdeauna.

-Vă iubiți țara?

Aici nu există negocieri. Dar îmi iubesc țara.

Toți președinții României m-au dezamăgit

-Dar cum dovediți?

Am demonstrat și cred că s-ar putea s-o mai demonstrez la toamnă.

-Ce ați câștigat intrând în politică?

Eu nu am intrat în politică, ci am fost tras în politică în 14 iunie 1990 de către Petre Roman într-o situație absolut fatală după dărâmarea Ministerului de Interne și absența aproape totală a ministrului de Interne de atunci. Dar nu uitați însă că absența ministrului de Interne s-a petrecut și în urmă cu câteva săptămâni când nu a fost de găsit acest ministru într-un tragic accident de aviație. Istoria de repetă totuși.

-Care dintre președinții României v-au dezamăgit cel mai mult?

Absolut toți.

-Dar cel mai puțin?

Nu mi-a dat niciunul motive de satisfacție ca român să fiu mândru că mă reprezintă.

Defectele românilor sunt induse de guvernanți

-Ce-i lipsește unui politician român să fie și om politic?

Pregătirea și mai ales smerenia.

-Care e cel mai mare defect al românilor?

Nu am să vorbesc niciodată pentru că îmi iubesc țara. Defectele românilor nu sunt ale lor pentru că se pot induce de către cei care îi manipulează , în speță guvernanții.

-Veți candida la președinție. Ce vă împinge spre această candidatură?

Sunt din ce în ce mai hotărât să o fac , pentru că eu cred că pot transmite mesajul meu de unitate și coeziune , lipsa de aroganță și faptul că probabil României i-ar trebui un președinte mai puțin jucător și mai mult judecător.

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *