Mihaela Marian, drept la replică

În urma unui articol publicat de Opinia Nemțeană la rubrica Bârfe în care spuneam de un presupus divorț al consilierului local Mihaela Marian de soțul ei, aceasta ne-a contactat și a dorit să dezmintă zvonul cu pricina printr-un drept la replică.

În urma unui articol apărut pe site-ul dumneavoastră în care se arăta că aș fi divorțat de soțul meu, aș dori să infirm acest zvon și să dezmint informația. Nu sunt divorțată de soțul meu și nici nu s-a pus problema de așa ceva. Am o familie unită de care nu m-aș despărți niciodată. Am rugămintea la dumneavoastră ca de azi înainte să mă contactați și pe mine când mai auziți bârfe legate de persoana mea sau familia mea pentru a vă putea confirma sau infirma. Vă mulțumesc pentru înțelegere. Mihaela Marian.

Nota redacției: Ținem să asigurăm pe distinsa doamnă Mihaela Marian că nu avem nimic cu dânsa persoanl, doar că bârfele denigratoare din orașul Târgu-Neamț circulă uneori mai repede decât viteza luminii și uneori mai suntem și noi influențați de ele. O asigurăm pe doamna Mihaela Marian că de azi înainte ori de câte ori vom mai auzi bârfe despre dânsa o vom contacta pentru a ne infirma sau confirma respectiva bârfă. Dar, sperăm să nu fie cazul apariției altor bârfe!

Opinia Nemțeană

Nemțeanul Moisă Sorin, candidat la europarlamentare din partea PSD

Nemțeanul Sorin Moisă, în vârstă de  38 de ani este de loc din Piatra-Neamț, iar C.V-ul său este unul impresionant pentru un tânăr de vârsta sa. Sorin Moisă a fost șeful de cabinet al Comisarului European pentru Agricultură, Dan Cioloș, iar înainte de a ocupa această funcție a fost consilier politic la Delegația Uniunii Europene în România și apoi funcționar în Comunitatea Europeană. De profesie economist, Sorin Moisă este pe poziția a zecea pe listele de candidați pentru europarlamentare din partea Uniunii PSD-UNPR-PC.

Primarul Harpa îl susține pe nemțeanul Sorin Moisă

Primarul Daniel Harpa are mare încredere în potențialul profesional și uman al tânărului nemțean Sorin Moisă și este convins de faptul că nemțenii îl vor vota pe candidatul PSD-UNPR-PC în Parlamentul European.

„Întotdeauna am susținut tinerii de valoare și competenți care s-au afirmat prin merite profesionale. Candidatul PSD Sorin Moisă este un exemplu de tânăr ambițios, capabil, bine pregătit, profesionist, specialist în economie , iar faptul că a deținut funcții importante până la această vârstă spune multe despre valoarea sa. Județul nostru are nevoie de reprezentanți în Parlamentul European, are nevoie de tineri care să ne apere interesele și de a ne ajuta în a găsi oportunități de absorbție de fonduri sau chiar legături economice în perspectiva unor investiții. Voi vota cu Sorin Moisă la Parlamentul European din partea PSD”, a declarat primarul Daniel Harpa.

Cetatea Târgu-Neamț: Imnul oficial al echipei nu i-a ajutat să învingă

Vineri, 25 aprilie, Cetatea Târgu-Neamț a fost învinsă acasă de Știința Miroslava cu scorul de 1 la 0, în ciuda imnului oficial al echipei care le-a fost de dedicat. Cunoscutul artist local, Mișu Câmpeanu, consilier local de altfel, a compus un imn oficial al echipei Cetatea Târgu-Neamț în speranța unei calificări în Divizia B. La meciul desfășurat pe stadionul Cetatea au fost prezenți alături de zeci de suproteri și aleși locali, în frunte cu primarul Daniel Harpa, city-managerul Vasile Apopei, directori de instituții publice care au sperat la o victorie.

Cetatea Targu Neamt a jucat în etapa a doua a play-off-ului pentru promovare în cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc contra echipei ieșene ȘtiinȚa Miroslava.

Târgnemțenii venea după o victorie foarte importanta pe terenul echipei FCM Dorohoi, scor 2-1, în timp ce Știinta venea după o înfringere pe teren proriu, scor 1-0 cu Kosarom Pașcani.

Partida a avut loc vineri 25 aprilie, pe stadionul “Cetatea” din Târgu Neamț, cu începere de la ora 17:00 și a fost arbitrată de o brigadă de arbitri avându-l la centru pe Voicu Emildin Bacău ajutat la cele două margini de Grama Adrian Ionel și Constantin Laurenţiu, ambii din Buzu

1 like

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *