Constantin Boroianu candidat PDL la Primăria Târgu-Neamț?

Proaspătul membru PDL Târgu-Neamț, Constantin Boroianu, se pare că va fi candidat la Primăria Târgu-Neamț la alegerile locale din anul 2016. Mai multe păsărici ne-au șoptit că imaginea sa, dar și faptul că ește președinte al Asociației crescătorilor de animale „Aerodrom”, cât și patron al unei societăți ce se ocupă cu prelucrarea lemnului, par a fi niște atuuri care ar putea rupe destule voturi de la PSD, PNL și PMP.

Cu PNL spre moarte călcând!

Vesel ca o văduvă bogată, PSD își face de ceva timp de cap cu Anton Constantin Călin Popescu Tăriceanu. La nivelul conducerii PDL s-a luat deja hotărârea ca USL să se refacă fără Antonescu, iar la această șeherezadă participând și o mână de trădători PNL, care nu mai văd în crin o investiție serioasă. Dar până la europarlamentare nu se va petrece nimic oficial, pentru că recte, conspiratorii, așteaptă ca aceste alegeri să le aducă liberalilor un scor sub 17%. În cazul în care Crin nu demisionează, PNL va organiza un congres extraordinar, urmând ca Tăriceanu să fie plantat de tancurile PSD în fruntea PNL. Astfel, noul USL va fi compus dintr-un PSD forte și un PNL docil, care va trăi cel mult trei săptămâni cu iluzia candidaturii la prezidențiale. Însă sondajele vor arăta că Tăriceanu nu are șanse să fructifice această candidatură mai bine decât candidatul PSD, și astfel PSD va avea și Președinția, și va rămâne și cu Guvernul. Și probabil se va găsi un post de vicepremier pentru Tăriceanu, sau poate acesta se va mulțumi cu președinția Senatului, o funcție care îi lasă mai mult timp pentru mersul cu motocicleta.

Fereștete-te de prieteni, nu de dușmani

ERecentul filmuleț în care deputatul din Grumăzești ( să trăiești!), apare alături de o fetișcană și care a stârnit vâlvă atât în județ, cât și dincolo de granițele județului, nu este decât opera unor apropiați ai demnitarului. Cel puțin asta ne-au ciripit unele surse confidențiale. Chiar dacă la prima vedere filmulețul pare o răzbunare din partea TCE 3 Brazi prin filiera EST TV, surse demne de încredere ne șoptesc că tot acest scandal a fost orchestrat de oameni apropiați PSD-ului și care îl flanchează de ceva vreme pe șeful PSD Neamț. Nu știm sigur scopul acestui scandal, dar cu siguranță deputatul nemțean deține niște funcții și privilegii care îi fac invidioși pe mulți apropiați. Așadar, nu ne mai rămâne decât să așteptăm dacă vor cădea mai multe capete din PSD sau poate chiar capul căpeteniei PSD Neamț!

0 likes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *